MetalFunk wrote:
Repost!
@SlowHandMan: ...tebra, izvin

Sta da ti kazem. Mozda su mi premorene usi od rada (jbg. ipak provodim 80% vremena u toku dana u studiju u izuzetno kontrolisanom okruzenju miksajuci i snimajuci muziku...). Mozda kad slistim jedno 'ladno 'cu bolje da cujem.
Salu na stranu, kao PRVO, pojma nemas da sviras. Prvo skalice pa onda Creed - "What If".
Kao DRUGO, nisi nastimovan. Bolno si falsh.
Kao TRECE, potpuno si pogresno naucio pesmu.
Kao CETVRTO, totalno si promasio poentu prezentacije zvuka magneta zbog sviranja uz masterovan materijal sa izuzetno akcentovanim gitarskim materijalom. Dodatno si urnisao stvar time sto si mikrofon (kakv god on bio) udaljio debelo od amp-a i time u snimak ubacio zvuk sobe koja odzvanja (kao i svaka ne trenirana soba koja nije ni zamisljena da se u njoj svira) u kome opet dominira muzika koju si odvalio i time pokrio zvuk gitare i amp-a. Ako ti ne cujes da se na snimku razaznaje samo zujanje visih srednjih frekvencija i nekog lo-mid (200-300hz) blata koje se mucno bori sa muzikom onda si verovatno poprilicno ostetio svoj slusni aparat sto je nazalost nepovratna stvar. Uticace ti na svirku poprilicno.
Dakle: mic blize ampu, bez svirke sa muzikom osim ako nije neka matrica u kojoj nema gitara. Pa cemo mozda i moci da cujemo kako ti magnet radi u gitari.
Sto se tice tvojih obzervacija na moj kmentar oko tvog izbora magneta, ocigledno moram da ti pojasnim zasto sam tako reagovao. Nisam ti samo ja pisao o odredjenom tipu magneta (ne zavisno od modela) vec je tu po koju rec napisao jos jedan izuzetno iskusan clan ovog foruma. Nismo to planirali, prosto se desilo da razmisljamo na slican nacin sto se tice izbora magneta i obojca preferiramo DiMarzio firmu. Moje razocarenje nije bilo u tolikoj meri kako si ga ti doziveo, iz ko zna kod razloga ali mi je bilo sumanuto da otvaras temu o problematici o kojoj malo znas ocekujuci da te mi ustvari potapsemo po ramenu zbog odluke koju si doneo sam i pre postavljanja ovog topic-a. Nadam se da kapiras?
Inace potpuno sam kul, raspolozenje mi ne zavisi uopste od toga da li ce neko da poslusa moj savet i da, imam izuzetno istancan sluh. Nervozan si izgleda, samo ti jer nisi dobio dovoljnu dozu "do jaja brate!" komentara na video.
Cheers!