To bih i ja voleo mada sam citao negde da ce mu cena biti apsurdna.Chord-Master wrote:
Inace, voleo bih da vidim Gilmour-ov black strat u prodaji
Voleo bih da ga naprave i prodaju po ceni slicnoj claptonovom stratu. To bi bilo razumno.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
To bih i ja voleo mada sam citao negde da ce mu cena biti apsurdna.Chord-Master wrote:
Inace, voleo bih da vidim Gilmour-ov black strat u prodaji
Au al su mu odvalili cenu... Takodje sam cuo da ce se za 1000e naci u prodaji obican strat koji samo izgleda kao Gilmour-ov.Rocket Roll wrote: Obavešteni izvori kažu da je još daleko. Do sada je već pomeren skoro godinu dana od očekivanog trenutka pojavljivanja. U međuvremenu su mu cenu povisili sa $4 000 na skoro $6 000. To je već vrlo blizu 4 000 evra... Ta gitara će biti dobro finansijsko ulaganje za bogataše, i to je sve.
Rocket Roll wrote:Trenutno? CRASH komplet ili - ako ne idemo po kompletima - Andy Summers sig. Inflacija, inflacija, cena nafte...Chord-Master wrote:Nego koji je trenutno najskuplji Stratocaster iz Artist serije, Stevie Ray Vaughan?
I'm just starting out and decided to pick this thing up. The sound and quality is horrible, but I mean, it was just so cheap! I know that it's no Rogue or B.C. Rich by any means, but you just can't beat the price! I think I might save up and get a Squire though.
Ne samo da se slazem sa Rocketom, nego ne smem da pominjem kakvi likovi se "kunu" da posle svojih '54-'65 Stratocastera nisu svirali bolje gitate od "rano-osamdesetih" Stratova! (ali sve to i vi mozete videti skidanjem raznih skolica, posecivanjem odredjenih sajtova...itd)Rocket Roll wrote:Ko naleti na '81-'85. Strata, nek' ga plati kol'ko prodavci traže, neće se pokajati.
Skoro sve. Imaju i obavezu na to, pošto su tražili da budu zvanični distributeri Fendera za Srbiju.davidgilmour wrote:kakve stratove prodaje mitros?
Zavisi od mnogo stvari. Imaš li opciju da ga kupiš negde drugde?davidgilmour wrote:jel se isplati kupovati kod nas novog strata?
Nije li davidgilmour mislio na kvalitet?davidgilmour wrote:kakve stratove prodaje mitros?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest