Pa meni se barem cini da odaje utisak sa malo vecim sustainomguv'nor wrote:Nikada cuo, niti probao...![]()
Ali i da to sve radi, koja je svrha maximuma [b]reverba na tolikom gain-u? (ako zelis da se ISTA sto sviras razume)[/b]

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa meni se barem cini da odaje utisak sa malo vecim sustainomguv'nor wrote:Nikada cuo, niti probao...![]()
Ali i da to sve radi, koja je svrha maximuma [b]reverba na tolikom gain-u? (ako zelis da se ISTA sto sviras razume)[/b]
Pa reverb mu daje vece razlike samo kad se gleda 0-5-10 , inace i nema mnogo , ali meni to ne smetaguv'nor wrote:Moguce da sa 25R to radi, jer, koliko me secanje sluzi, on je do odredjene granice bas muljav a reverb mu je tu cisto radi reda... Ili je to bio 15R?![]()
Ali ajd' mu pusti bar malo basa, meni za ljubav.
edit:
Nije mi namera da omalovazavam taj reverb, samo pravim paralelu sa feder-lampa reverbima sa vel'kih fendera. Tako da zbog toga mozda nije previse, ali ma koliko ti to zvucalo ok kada sviras sam, reverb ce ti "pomoci" da gitara nestane u mix-u benda.
Previse "mokar" signal (reverb-i i delay-i) sprecava gitaru da se cuje u bendu. (tj. bilo koji instrument, valjda)Highway One wrote:reverb ce ti "pomoci" da gitara nestane u mix-u benda....A ovo boldovano i nisam bash razumeo
Presence ti daje visoko visoke tonovo, kako je Josip objasnioBluesko wrote:e,a sta predstavljaju presence,middle i treble???![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest