Fender menja logo na MIM Std. gitarama
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Fender menja logo na MIM Std. gitarama
Thanx. Pa posle par godina isprobavanja, dodje ti sve na to...Za bilo koji muzicki stil, procesori jednostavno nemogu da se nameste (eventualno za ljude koji moraju da tezgare narodnjake pa im i nije stalo puno do tona). Najgori postojeci procesori su ZOOM po meni, pa onda (po skali od jnajgoreg ka najboljem ), Behringher pa DIGITECH, pa KORG, pa ostali, a najbolji procesor koji sam probao je neki VOX lampaski, koji je cak i mogao da se namesti u neki lep overdrive, ali kosta kao jedno dobro FENDER lampasko pojacalo od 40W (deluxe ili deVille), tako da neznam koja je sustina procesora...Mladi ljudi u pocetku (i ja sam kad sam pocinjao) se opredeljuju i odusevljavaju igrackama kao recimo zoom 505II koji smo valjda svi nekad imali ili onaj AX3 korg jer uho jos uvek ne pravi razliku u kvalitetu. A da moze da se za 50Evra dobije ta kolicina efekata i da su dobri...raj bi bio na zemlji. Ovako ni jedan ne valja...I uvek postoji onaj veciti problem BYPASS...cak i on menja ton. JBG. Koliko para toliko muzike, to jeste tacno, ali bolje investirati u jedno po jedno, mada svi sto su stariji i stariji shvataju prednost stekanja direkt u pojacalo bez icega jer se sve kasnije svede na to....kako je pocelo tako ce se i zavrsiti. GITARA+POJACALO lampasko neko naravno i eto...Sa godinama dolazi to sve polako...