Da li se isplati Blade Texas Classic, ili da idem na Deluxe?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Da li se isplati Blade Texas Classic, ili da idem na Deluxe?
Hehe,meni se chini da bi ova tema mogla da se prebaci i u Spitfest...
Koliko sam ja shvatio,nema neke bitne razlike u kvalitetu zvuka kod classic i deluxe modela,pa mi nije jasno zbog chega taj hambucker na deluxe-u naplacuju josh 150E?:) A nikako da stignem (shkola) da odem do Artist-a da probam te Blade-ove,a i kad imam vremena mrzi me da sednem na autobus da se iscimam do Konjarnika,daleko je od Bloka,hehe...
Bio sam u Mitrosu i probao sam meksichke stratove(vishe puta,mislim da ce me sledeci put isterati iz prodavnice kad me budu videli
),i poprilichno su mi se svideli,ostaje josh samo da ih uporedim sa gorepomenutim gitarama!:) A i ovih dana sam neshto gledao po netu i za oko mi je zapala josh jedna gitarica za pare okvirno oko 500E. U pitanju je Godin exit 22,znam da je sushta suprotnost od fender-olikih,ali me je zaintrigirala a i chitao sam Customer reviews i dosta je hvale,a i imaju je u Artist-u tako da cu morati i to da oprobam...

E, ako je probas obavezno javi kako ti se cini...
ja tu gitaru preporucujem od kad sam je probao .. maltene sam se zaljubio u nju.. Mnogo dobra gitara za te pare!!
E, ovo nije uopste neka sala... mnogo putasam na net-u citao da su korisnici vise cenili zvuk Bladea naspram originalnih Fendera kaj je rec o fenderolikom zvuku.. i cak prodavali svoje Fendere a ostavljali Blade-e
ja tu gitaru preporucujem od kad sam je probao .. maltene sam se zaljubio u nju.. Mnogo dobra gitara za te pare!!
tobleronac wrote:Ako juris zvuk Fendera onda kupi Bladea
E, ovo nije uopste neka sala... mnogo putasam na net-u citao da su korisnici vise cenili zvuk Bladea naspram originalnih Fendera kaj je rec o fenderolikom zvuku.. i cak prodavali svoje Fendere a ostavljali Blade-e
To da su prodavali Fendere sam i ja chitao,ali ipak ne verujem bash svemu shto pishe na netu...
U svakom sluchaju chim probam javljam ti Dejane!