Potrebni saveti!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Duane
Fenderaš

Re: Potrebni saveti!

Post by Duane » 18 Jan 2009, 14:36

e ni ja nisam cestitao ko covek... cestitam ti ko covek! :D da te sluzi....KUPISTRAT... da te sluzi... hiljadu... KUPISTRAT... godina! i da sviras... KUPISTRAT... ko john mayall... KUPISTRAT... i dejv gilmor! KUPISTRAT... ziv bio!

kekekekee... moja psiholoska poruka nemoze da neupali...

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 18 Jan 2009, 17:56

Pazi, ja sam na ovoj gitari sto sad imam, dobio seymoure, i menjao sam ih za EMG. To je za ovu gitaru. Mogu slobodno i odgovorno da tvrdim da su Dragon II jedni od najboljih magneta ikada. Oni su isto par tu negde oko 200 evra, ali brate......to radi perverzija. Pa sam si sebi odgovorio na pitanje, oni idu i na customa, i na ce....... i na sve zive modele. Klin im je perverzija. Distorzija im je do jaja. Nije ispeglana kao na EMG-iju, ali je odlicna, prava prirodna, onako fat,.....ma do jaja.....pa treba si doci da vidis gotaru pre nego sto sam je prodao, lepo sam ti rekao. Znaci kupi Dragon II slobodno, neces pogresiti...... Ipak sad imas PRS-a, tako da oni idu prirodno.....A i nisu crni, vec imaju kao onaj srebrni poklopac, tako da ce da izgleda jos bolje nego sad...... ;)

Mithrandir
MF veteran

Post by Mithrandir » 18 Jan 2009, 18:21

Hvala svima na lepim cestitkama i zeljama. :) Guitar_thrill, 60000 din.

Tyler, potajno sam toliko zeleo jedan takav post, da mi je srce igralo dok sam ga citao. :)
Video sam na Thomannu da su srebrni i slazem se da bi trebalo odlicno da legnu. A, ako se ne varam, i oni imaju coil tap?

In other news, igrao sam se sa visinom magneta. Podigao sam ih (otprilike kao sto pise na sajtu PRS da treba) i sada mnogo bolje rade! Pogotovo bridge koji je sada odlican.
Taman da skupim pare za par magneta.

P.S. Duane, kakav, bre, Strat legendo! :lol:

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 19 Jan 2009, 02:12

imaju oni coil tap. A gledaj kako ces to da izveddes. Odes lepo do marica, jer su oni i meni to radili, tako da oni znaju da ti srede to. Da ti ostane normanlno tvoj 3-polozjni prekidac. Ali na tone potenciometru, da namestis push pot. I on normalno ima svoju funkciju, ali kad ga podignes, on splituje hum na single.....

Mokyy

Post by Mokyy » 22 Jan 2009, 17:20

Cao ljudi ja sam ovde nov i potreban mi je savet. Imam u planu da uzmem Gibsona Les Paul gitaru. Problem je u tome sto neznam koje bi pojacalo najbolje lezalo za tu gitaru, da bude 40-60 vati snage.

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 22 Jan 2009, 17:25

Mokyy wrote:Cao ljudi ja sam ovde nov i potreban mi je savet. Imam u planu da uzmem Gibsona Les Paul gitaru. Problem je u tome sto neznam koje bi pojacalo najbolje lezalo za tu gitaru, da bude 40-60 vati snage.
Svako bolje pojacalo ce lezati dobro uz les paul. :)
Bitnije je koje ce pojacalo lezati dobro uz muziku koju planiras da sviras... :wink:

xspaceman

Post by xspaceman » 22 Jan 2009, 17:33

zar moze neko ko uzima gibson les paula da ne zna koji amp bi mu trebao??? ;) :)

Frostensen

Post by Frostensen » 22 Jan 2009, 18:12

E beze, kasno sam se ukljuchio na forum. Mogo sam da ti preporuchim Fender Telecaster Custom 2 iz Mitrosa sa p-90 magnetima [ znachi ni hum ni single, nego neshto izmedju shto bi tebi odgovaralo ].
Oko 20 000 din, verovatno najbolja gitara koju sam probao svim radnjama po beogradu do nekih 500 evra. Jedino shto loshe podnosi jaku distorziju pa sam je batalio, ali ovo shto si ti naveo i napisao.. pasovala bi ti svetski :) Anyhow chestitke i od ja

xspaceman

Post by xspaceman » 22 Jan 2009, 18:28

Frostensen wrote:E beze, kasno sam se ukljuchio na forum. Mogo sam da ti preporuchim Fender Telecaster Custom 2 iz Mitrosa sa p-90 magnetima [ znachi ni hum ni single, nego neshto izmedju shto bi tebi odgovaralo ].
Oko 20 000 din, verovatno najbolja gitara koju sam probao svim radnjama po beogradu do nekih 500 evra. Jedino shto loshe podnosi jaku distorziju pa sam je batalio, ali ovo shto si ti naveo i napisao.. pasovala bi ti svetski :) Anyhow chestitke i od ja
da to nije mozda Squier by Fender Telecaster Custom 2???

Frostensen

Post by Frostensen » 22 Jan 2009, 20:31

Greshka u koracima, da, bash taj.. Josh sam lepo i napisao kad sam kucao za apollo i ostale gitare na onom topicu.. neshto sam se prebacio sad, izvinjavam se :D

Post Reply