@ DexterThe: Sine Za*ebo te taj samo tako. Imam ja Baltimore stratocaster gitaru kupio sam je mozhda pre vishe od godinu dana novu i znam tachno koliko koshta oko 80 evra. Prodajem je i ja isto al moja nema tih bagova ko shto si ti naveo, gitara jeste stvarno niskobudzhetna i mozhe da ti dodje da ima par mana ali te mane se nikako ne reshavaju chekitjem, nego odesh kod nekog iskusnog majstora i on ti to sredi za male pare. A za cenu za koju ti je uvalio gitaru mogu retji da je chist bezobrazluk i pohlepa, imam jedno 11 godina iskustva sa gitarama akustichnim i elektrichnim i fora je da uvek dobro probash sve shto gitara mozhe, probash kvalitet, zvuk, izradu, mane, bagove i onda dobro razmislish za shta ti treba, koji zvuk trazhish itd, i da te niko ne pozhuruje..... Moj Baltimore je na svu sretju doshao bez ikakvih krivih pragova, zeznute elektronike, gitara drzhi shtim bash super i ima odlichan zvuk, jedina mana kod tih gitara jeste loshe uradjen tremolo (otje malo da sjebe shtim ako si malo agresivniji pri sviranju), mada ja to ne koristim (ne gotivim tremolo) pa sam ga izbacio iz upotrebe. Ako zhice malo zvone pri sviranju (udaraju o pragove) to je normalno, to svaka gitara ima (u granicama normale), to se zove fret buzz i bitno je da ti to zujanje ne utiche na ton (ne skratjuje trajanje tona, nema izoblichenja itd.), ako ti se deshava da zhica malko zvoni ali ton je ok onda ne brini pod malo vetjim gain-om na pojachalu to se ni ne chuje (u clean varijanti) a pod distorzijom to zhak i doprinosi zvuku. Znam tachno shta si uzo i koliko te je lik prevario za kesh, nisi ti kriv ali nek ti ovo bude nauk da sledetji put dobro pazish ima svakakvih ljudi i svi bash gledaju da ti uvale svakakva sranja, morash biti pametan i dosta stripljiv. Pozdrav.
Edit: Za tvoj sluchaj Baltimore LP shto se tiche cene, pogledaj link:
http://www.limundo.com/aukcija-Prodajem ... ----151095
toliko gitara koshta.....