A cekaj, zar ti uopste i kupujes gitaru?johnny_b_good wrote:Definitivno HSS Mexicanac...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
A cekaj, zar ti uopste i kupujes gitaru?johnny_b_good wrote:Definitivno HSS Mexicanac...
Cek, ti bi da menjas pacifiku za neku gitaru od do 500e?johnny_b_good wrote:Nisam prerastao pacificu.Ali trebaju mi pare za nesto drugo pa se dvoumim.Ima ja jos dosta da strebam na pacifici
I ne kontam trpanje ovde vise jbg.Jednostavno ne mora komentarisati ko nece i to je to
Pa dok ne probas na istom pojacalu (koristis istu pedalu) obe gitare, zajebi sta pise na netu.johnny_b_good wrote:Nisam svirao mexicanca ali po tome sto sam cuo preko neta i pohvale ovako,moze se naci dobrih komada.Mozda je i do pojacala i pedala,ne znam.Mozda i na distorziji nema puno razlike ali clean zvuci lepse na mexikancu.Necu jos menjati pacificu sigurno
Bas to...friedman wrote:Pa koji će ti k**** Blade od 500 eura koji ćeš da ubodeš u Laney LG12?
Ma ni to ne bi imalo smisla ako covek planira da je, sto bi se reklo, bode u pojacalo od 100e.nemanjavelimirovic wrote:
A dobro pojacalo mnogo vishe znaci od gitare od 500E, jer da se radi o 1000E onda bi i imalo nekog smisla, mada opet, ako nemas amp, prvo njega kupi...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest