Ja sam sa mojim peavey-em prezadovaljan. A i izgleda da mi je uleteo posten komad. U principu ista gitara kao tvoja. Samo sto je string through pa ima lep sustain. Nadam se da cemo se na nekom jam-u sresti pa da je probas.nemanjavelimirovic wrote:MUzzY wrote:Ma ne diraj bre Peavey-a. To je instrument na koji mozes da se oslonis, stvarno.
Novo telce je prelepo! Samo da dodjem u BG pa da skinem semplove da cujem kako radi.
Sve najbolje i da te sluzi jako dugo i inspirativno!thanx, nego kakav je taj tvoj Peavey, i njega sam video bio na oglasima, jako interesantno izgleda... Neznam, te dobre su Peavey gitare, a u poslednje vreme verujem i pojacalima, svirah na dva razlicita, neznam koji su modeli bili, ali mislim da sam probao dva tranzistora i oba rade kako treba. Mogu da zamislim tek lampashe...uh uh....Pred Fendera i josh nekih marki Peavey je rame uz rame u poslednjih par godina...tako mi se bar cini, poshteno prave instrumente, cak i one najjeftinije... za razliku od nekih....
Sa njihovim pojacalima nisam imao puno srece iskreno. Mislim u nalazenju tona koji meni odgovara. Mislim, ko sam ja da kazem da je 6505 los?

Poslusao sam semplove. Ah... taj prizvuk nove zice

Drajv necu da komentarisem posto je GR u pitanju pa mi zvuci kao mali tranzistor.