Stratocaster vs Les Paul
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Stratocaster vs Les Paul
Evo i ja nesto da kazem
Mojne, ima jos harda na serveru...dejankuki wrote:1) ova tema lagano prelazi iz elektricna gitara u sve i svasta ili u batleground i spitfest... od Strat vs. LP presli ste a ingvi vs. ostali pa na shred vs. slow hand.. fast legs... aman!!!
2) Sartijani je bio sartijani, ostavio je neizbrisiv trag u nasim srcima...![]()
![]()
![]()
[(koj loodak jeeeeee) bote]
3)... ću turam lokot...
http://i10.tinypic.com/6wmnc7c.jpg

- Haralampije
Ucini to i bacicemo kletvu moderatorsku,najstrasniju od svih.

- Guitar_thrill
- MF veteran
oduvek je i bila za battlegrounds, iskreno mi nije jasno kako je ovde opstala, cela komunikacija se svodi na postavljanje slika likova sa gitarama i povremeno brojanje glasova....dejankuki wrote:1) ova tema lagano prelazi iz elektricna gitara u sve i svasta ili u batleground i spitfest...
- mislim_stvarno

vodimo! jea!
ja mogu da kazem da me je iznenadila ova anketa i da nije bila beskorisna sto se mene tice. ocekivao sam nesto tipa 3:1 za lp, medjutim, ovo je skroz fifti fifti klanje.
Za onaj katanac sa slike nije potreban kalauz, obija se malim prstom 
Nemoj moooolim te još da zaključavaš, ovo je i dalje najkomičnija tema na forumu.

Nemoj moooolim te još da zaključavaš, ovo je i dalje najkomičnija tema na forumu.
- mislim_stvarno
ozbiljno?Doolio wrote:ja mogu da kazem da me je iznenadila ova anketa i da nije bila beskorisna sto se mene tice. ocekivao sam nesto tipa 3:1 za lp, medjutim, ovo je skroz fifti fifti klanje.

na osnovu broja stratokasterdzija na forumu ja sam pomislio da ce biti obrnuto...

Zabrinut zbog ovog jednog glasa razlike, napisah pesmu koja će motivisati Stratokaster fanove da glasaju, to je u stvari jedna
ODA STRATU:
Izdrži Strate, ne daj da te blate
zora sviće, nahrani sinčiće...

ODA STRATU:
Izdrži Strate, ne daj da te blate
zora sviće, nahrani sinčiće...

Hagstrom Viking!
Na kraju sam ipak glasao za Les Paul. Jbg, ljudi sviraju izvrstan funk i na LP-u, dok na stratu teshko da mozhe Gojira da se izvuche 
Naravno SG pre i jednog i drugog!

Naravno SG pre i jednog i drugog!
Eh sad. A pre njega Schecter. Devetnaestozicani naravno.Cortex wrote: Naravno SG pre i jednog i drugog!
Nek' stavlja moderator lock, dok LP vodi, pa da vide posle stratokasterdzije ko je jaci tj. cija nana crnu vunu prede

[youtube]Zyw6hcw168E&feature=player_embedded[/youtube]
ko vodi?
ko vodi?
Strat, ali sa ovakvim vratom:

-

Sade moze da se zatvori tema