pa u ovo

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
razmisljao sam, ali koliko se secam, kad sam se raspitivao cena je bila neka mnoooogo velika (mislim nisu ni ove ostale jeftine, ali wah je wahguv'nor wrote:Haha, pa Trile, što ga nisi onda kompletirao sa ovim sokoćalom?![]()
mene uvek podseti na Kiss iz one kasnije faze, kad nisu nosili maske, i svirali jadne pesmemislim_stvarno wrote:Kako je meni ovaj finish kicherica, to je strasno.Uvek me podseca na sponzoruse i kurve. Verovatno bi se ta gitara dobro uklopila na splavovima...
Totalno glemmislim_stvarno wrote:Kako je meni ovaj finish kicherica, to je strasno.Uvek me podseca na sponzoruse i kurve. Verovatno bi se ta gitara dobro uklopila na splavovima...
Da, nisam mogao da verujem. Onda sam skontao da nije jeftinije ni van Srbije.xspaceman wrote:hehehe ma bio je skoro taj TS u oglasima... 400jura...prava sitnica!
Bas to.Nyarlathotep wrote:vazi. za 400 evra prodajem Tiny Terror, mislim da je malo mnogo za Tube Screamer, kakav god da je.
Upravo. Ma sta znaju ljudi koji sviraju samo crne gitaredweezil wrote:nije bash je extra onaj Jackson sa tigrastim sharama.meni je prva asocijacija George Lynch. Do j je ta gitara.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest