Oversized Cab - More fat than you'll ever need!

Još jednom, hvala Peco.

Super Bass mu prija k'o budali šamar.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
+100000 , cestitke!dweezil wrote:overdrazesnolepe slike za laku noc
Ja sam imao ovakvog samo crnog....i dan danas mi nije jasno sto sam ga prodao,fenomenalno radi gitara!!!!Uzivaj u njoj...Bobi wrote:Ja se ponovio![]()
Charvel Model 1A iz '86. Prelepa gitara. Going old skul. 22 praga, fullsized strat telo.
U bridz sam ubacio DiMarzio Fast Track 2. U originalu je gitara dosla sa tri J-100 Jacksonova singla, nedovoljno za ono sto meni trebaJako sam zadovoljan zamenom. Cak sa stock 250k potovima.
Vrat je jedan od najsvirljivijih koje sam probao...
To je to. Lozio sam se da uzmem gitaru sa mejpl fretbordom i vintidz tremolom/fiksnim bridzom. Super je ocuvana, na slikama izgleda skoro roze, zapravo je prava ferrari red boja. Razmisljam da ide u belu. Jake E Lee/Adrian Smith ftw![]()
Tako da - ispazario sam dva Vintage 30 na 16Ohm-a.To match a Marshall head I would go for the Vintage 30 regardless for that big Marshall sound. The Classic Lead tends to have a cold tone so I doubt if it is what you’re after.
Nadam se, snimim ja tu i tamo neki klipić, ali nikako da nađem kameri položaj u sobi da uhvati ono što treba bez neke prevelike kompresije i klipinga.sl0e wrote:hoce li biti nekih snimaka?
Baš lepo ide uz skoro sve što imam. Konačno se nešto slaže i sa '70 fuzzom.theTrooper wrote: jel se samo meni cini da se box slaze sa Vox wahom onako...%"#$&/ dobro
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest