A vi zlobnici...niste bash morali

Danas sam konachno imao vremena da se druzhim sa gitarom kako dolikuje i zaistaa sam odushevljen. Gitara je tako chista...zvuk i zing singlova, predivan, meni malo vuche na Suhr ceo taj fuzzon mada jbg, svirao sam preko emulacija raznih pa ipak ovo shvatite kao nepouzdano, strat zvuci su tu, ali i mast, a swamp ash daje predivan predivan twang i zvonjavu tonova. Ono shto mi je posebno upalo u ochi/ushi, to je da gitara znachajno ZNACHAJNO bolje ostaje u shtimu od SG-a. Tachnije, shtim se uopshte ne pomera. Ovaj tremolo ne koshta dzhabe toliko koliko koshta. Gitara divno vibrira i rezonuje, kad okinem zhicu jbt trese se od vrha headstock-a do iza tremolo-a, chak i ovaj nazovimo ga rog koji mi je prvi deo gitare iznad brade, se sav trese. Divno.
Skidao sam zadnju plochu, ima tri opruge koje su stabilne kao beton, secam se svog prvog Ibaneza koji je koshtao ko tremolo ovog PArkera heh, i kako je to tamo bilo resheno...oh well, ovde sve odaje mnogo mnogo vishe strahoposhtovanja. Uz gitaru sam dobio i jednu rezervnu oprugu, tako da sam miran.
Zanimljiva stvar je da nisam uspeo da podignem bridge magnet, uchinilo mi se da je tishi, i jeste zapravo, i ja reko ajda ga podignem malo i odvrnuo sam one shrafove i prosto nece da se zadrzhi, spadne magnet. Kao da moram da gurnem neshto izmedju shrafa i magneta da bi on ostao na toj visini, moguce da nije predvidjeno da se menja visina u odnosu na fabrichku ali to mi nekako glupo deluje, videcemo.
Shto se vrata tiche, kod nut-a je shirok 4.3 cm, a kod poslednjeg praga 5.7 cm. Kao kod klasichne gitare je nekako, izuzetno je udoban, izuzetno. I vrlo je tanak po dubini, ali ne mnogo. Dovoljno da mi posle njega vrat SG-a deluje bukvalno kao oklagija, ali ja volim i jedno i drugo. Posle 2 minuta opet mi SG-ev vrat prija strashno, pa posle opet Parkerov i tako redom. NA njoj su trenutno 9ke D-Addario, uzeo sam Dean MArkley Blue Steel 10-46 pa da vidimo kako ce se te pokazati.
Sve u svemu gitara je san snova, ja sam prezadovoljan. Na netu sam prochitao da se ljudi slazhu da se modeli P-38 i P-40 moj, ne razlikuju kvalitetom neshto mnogo od NiteFly i drugih jachih modela, medjutim svako svoga konja hvali pa i to uzimam s rezervom, samo eto dobih josh jachu zhelju da probam josh neku Parker gitaru.
Evo slikao sam ozhichenje, mozhda nekog zanima, otvarao sam je da vidim shta ima i reko...aj.
Koji nightmare a

i za kraj moje lepotice na okupu