sigurno bi ličilo, samo onda zaboravi na jazzPetarPericPera wrote:Ja s slike vidim da je to gitara mojih snova!!! Kad bih je nab'o u moj Randall od 15W da li bi to licilo na NESTO?????!?!?!?!?!
Elektricna gitara za 450 evra
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Elektricna gitara za 450 evra
Boogie Woogie wrote:sigurno bi ličilo, samo onda zaboravi na jazz

- PetarPericPera
Boogie Woogie wrote:sigurno bi ličilo, samo onda zaboravi na jazzPetarPericPera wrote:Ja s slike vidim da je to gitara mojih snova!!! Kad bih je nab'o u moj Randall od 15W da li bi to licilo na NESTO?????!?!?!?!?!
EEEEEE nece moci.Salim se. Ma LP ima dobar klin- nije dzezerski al moze sve sa njim.Jel svirao neko taj apolo????On ima clean za sve, po meni. Ne bih pravu dzezersku tipa:Benson,Joe Pass gitaru vec neku gitaru koja je kvalitetna i dobra. NE TREBA MI ZA THRESH,GRINDCORE,BLACK i ostale vrste MENTALA.!!!

valjda se kaze grindcore
E sad kad vec imas 450 e, bolje potrosi sve na gitaru i miran si, nemoj apolo keve ti, najozbiljnija gitara u tom cenonvom rangu je http://www.artistsystems.net/mex/artikal.php?art=4292, 3000 miliona puta bolja gitara od apola, i sto si odmah otpisao epifona na vrat ces se navici vec vremenomPetarPericPera wrote:Boogie Woogie wrote:sigurno bi ličilo, samo onda zaboravi na jazzPetarPericPera wrote:Ja s slike vidim da je to gitara mojih snova!!! Kad bih je nab'o u moj Randall od 15W da li bi to licilo na NESTO?????!?!?!?!?!
EEEEEE nece moci.Salim se. Ma LP ima dobar klin- nije dzezerski al moze sve sa njim.Jel svirao neko taj apolo????On ima clean za sve, po meni. Ne bih pravu dzezersku tipa:Benson,Joe Pass gitaru vec neku gitaru koja je kvalitetna i dobra. NE TREBA MI ZA THRESH,GRINDCORE,BLACK i ostale vrste MENTALA.!!!![]()
valjda se kaze grindcore
Ja se sa apolom ne bih petljao ako je cenovni rang do 450 evra. Inace Ibanez SZR ti je po specifikacijama punokrvni Les Paul u obliku superstrata.
DA Ibanezova s serija jeste nesto mnogo dobro ali onako nznam cini mi se da mu treba nesto malo vise vintage....cccira wrote:Ja se sa apolom ne bih petljao ako je cenovni rang do 450 evra. Inace Ibanez SZR ti je po specifikacijama punokrvni Les Paul u obliku superstrata.
- PetarPericPera
Ja kazem: idem do Beograda.Tamo idem u Mitros,Sky,Music Media Center.Trazim da mi nabiju Ibanez SZR ili ar250 u neko govance od 15W,ako sam zadovoljan i gitara drzi stim prestajem da filozofiram
i kupujem, a ako ne - uzimam dobro pojacalo (Vox, Laney ili Fendera) i jeftiniju gitaru (Apollo, Slammer ili Yamaha Pacifica). cu navatam nekog iz Bg-a ko se iole razume u gitare,pa u shoping...Valjda je moje razmisljanje na mestu 

Ibanezova S serija ili Ibanezova SZR serija? Postoji ogromasticna razlika izmedju ta dva.ognjen93 wrote:DA Ibanezova s serija jeste nesto mnogo dobro ali onako nznam cini mi se da mu treba nesto malo vise vintage....
- PetarPericPera
Inace izbego bih stratocastere (zbog duze skale-jer tesko mi je stojeci da sviram).
Jel moze u Beogradu da se nadje Jazzmaster (Mexico)???? To bi mi (mislim)leglo ko melem na ranu.
Jel moze u Beogradu da se nadje Jazzmaster (Mexico)???? To bi mi (mislim)leglo ko melem na ranu.

- PetarPericPera
Aj necu da davim mnogo jel moze neko savet da mi da za pojacalo. Randall RX 15 ciji sam "ponosni" vlasnik ne sluze me odano. Mozda je to zbog gitare koja je dno, ili je to samo pojacalo u pitanju?????Mozda sam ubo neku losu seriju....
Aj neko da mi kaze KOJE POJACALO JE DOBRO (DA IMA DOBRU DISTORZIJU,CLEAN) ZA 250 EVRA????? To je za sobu, tako da nemora 1000000W

[youtube]J4QCpSqcEfM&feature=related[/youtube]
Ova gitara je bila oko 500 eur. u mitrosu,ja bi to pogledao
Ova gitara je bila oko 500 eur. u mitrosu,ja bi to pogledao

Jazzmastera nema, moraju da se naruce. I bitno prevazilaze tvoj budzet.
Mislim da ti je jos uvek rano za kupovinu gitare.Definisi prvo kakav instrument zelis, probaj sto je moguce vise gitara ,suzi izbor pa onda kreni u kupovinu.Pojacalo vec imas,fokusiraj se na gitaru.
-
Strat i jazzmaster imaju istu skalu, jaguar ima manju, ne?PetarPericPera wrote:Inace izbego bih stratocastere (zbog duze skale-jer tesko mi je stojeci da sviram).
jazzmaster mexico ne moze da se nađe...da jaguar ima kraću skalu kao i mustang!nenadnenad wrote:Strat i jazzmaster imaju istu skalu, jaguar ima manju, ne?PetarPericPera wrote:Inace izbego bih stratocastere (zbog duze skale-jer tesko mi je stojeci da sviram).