Mi znamo, al mnogo bre ruzno zvuciBoogie Woogie wrote: Malo se ja i zezam, ovi drugari ostali znaju to..pa ne zameri

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Mi znamo, al mnogo bre ruzno zvuciBoogie Woogie wrote: Malo se ja i zezam, ovi drugari ostali znaju to..pa ne zameri
što mora da sviraju gitaru..nek sviraju qrcu, ko jaStanko wrote:Mi znamo, al mnogo bre ruzno zvuciBoogie Woogie wrote: Malo se ja i zezam, ovi drugari ostali znaju to..pa ne zameriubices tako ljudima zelju za sviranjem
:P
Da je sreca da se objasnio onomad sa Hendixom i Claptonom i JB-jem i tim smaracima, danas bih bio postedjen te cetvorodecenijske reciklaze materijala od pre 6 decenija.Stanko wrote:Mi znamo, al mnogo bre ruzno zvuciBoogie Woogie wrote: Malo se ja i zezam, ovi drugari ostali znaju to..pa ne zameriubices tako ljudima zelju za sviranjem
:P
nemanjavelimirovic wrote: Na pojacalo je bolje dati vishe love iskreno...
nirvana wrote:nemanjavelimirovic wrote: Na pojacalo je bolje dati vishe love iskreno...
xspaceman wrote:nirvana wrote:nemanjavelimirovic wrote: Na pojacalo je bolje dati vishe love iskreno...
Da, da, a onda kad krenu saveti za pojačalo, videćeš da ti sve preporučuju nešto što je bar duplo skuplje od para koje imaš, i za šta ti treba auto sa pooooovelikim gepekom da ga teraš na probe, jer ćeš na gajbi i onako slabo imati prilike da takvo pojačalo čuješ kako treba (odnosno, imaćeš prilike da saznaš šta je to nanosekunda u praksi - period od momenta kad odpanjiš pojačalo kako najbolje obožavaš do momenta kada ti se roditelji i komšije pojave na vratima spremni da te nataknu na kolac)... Domaća, megalomanska posla...nirvana wrote:nemanjavelimirovic wrote: Na pojacalo je bolje dati vishe love iskreno...
Kristijan wrote:Da, da, a onda kad krenu saveti za pojačalo, videćeš da ti sve preporučuju nešto što je bar duplo skuplje od para koje imaš, i za šta ti treba auto sa pooooovelikim gepekom da ga teraš na probe, jer ćeš na gajbi i onako slabo imati prilike da takvo pojačalo čuješ kako treba (odnosno, imaćeš prilike da saznaš šta je to nanosekunda u praksi - period od momenta kad odpanjiš pojačalo kako najbolje obožavaš do momenta kada ti se roditelji i komšije pojave na vratima spremni da te nataknu na kolac)...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest