Tokai LS 95F
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Jimmy Henderson
Re: Tokai LS 95F
Da , sve je jadno i bedno kod mene . Pogotovo ako kazem sta mislim , a posebice sta nemam temelj , zar ne ?
Pogledajte na sajtu- vintage corner custom italia . Iznimno postujem kako tip radi. Kad vam primi gitaru , 6 meseci treba mu da napravi relic.
molim Knighta - ako sam presao granicu dobrog ponasanja , nekog uvredio i omalovazavao - neka me smesta izbaci !
lep pozdrav !
Pogledajte na sajtu- vintage corner custom italia . Iznimno postujem kako tip radi. Kad vam primi gitaru , 6 meseci treba mu da napravi relic.
molim Knighta - ako sam presao granicu dobrog ponasanja , nekog uvredio i omalovazavao - neka me smesta izbaci !
lep pozdrav !
- Dersu Uzala
Wrongo.Guitar_thrill wrote:Dersu pa Uzala kaze da bi dao 4000e za japanskog les paula, a Dr. pa Greenthumb ne bi daomajtimika wrote:ja njega nista ne razumem, o cemu se radi ovde.![]()

Dersu od 2000. godine ne kupuje nista sto nije odradio njegov drugar koji je po Dersuovom skromnom misljenju bolji mastor i dizajner od Lea Fendera, Lester Polfusa i Pol Rid Cmita zajedno.

- Dersu Uzala
Haralampije wrote:Samo dispravim,na gibanicu se ne lepi dekal.![]()
I da se slozim s Dersuom,ipak covek voli cokoladne bananice,a ja ne mogu a da se ne slazem s nekim ko voli cokoladne bananice.

Nesto sam razmisljao, medju nama, da istopim bajadere i u njih onda umacem cokoladne babanice? A? That would work. Spojis ugodno sa korisnim.

Ajme, Dzimi pa Hendersone, kakvo izbacivanje te spopalo?!Jimmy Henderson wrote:Da , sve je jadno i bedno kod mene . Pogotovo ako kazem sta mislim , a posebice sta nemam temelj , zar ne ?
lep pozdrav !

Nekim ljudima se samo nije svidelo to sto pljuckas po Goranovom umecu, samo na osnovu toga sto ti se ne dopada kako je odradio relic-ovanje (koje je inace, po mom skromnom misljenju pomodarska glupost par excellence).
Verujem Dzindzeru (koji mozda i nije cetvrti gitarista na svetu, kako je nekoc njegov pijani drugar govorio, ali je opak gitaros), verujem i Blatku, pa i onom Antonu, a bogami i nekim ljudima odavle, sa foruma, koji znaju sta je ton.

- Dersu Uzala
Znas da se primam ko SIDA u Belgijskom Kongou.DrGreenthumb wrote:Hehe, znao sam da ces da napises sastav ako te malo poguram![]()

Ne, daleko od toga, nego u onome što sam ja spomenuo - tu si stvarno, onako baš valjano, preterao.Jimmy Henderson wrote:Da , sve je jadno i bedno kod mene . Pogotovo ako kazem sta mislim , a posebice sta nemam temelj , zar ne ?
Lik, ko god da je, sjajno radi, ali i dalje ne vidim poentu tvog pluvanja onog majstora iz BGDa, niti onoga što on radi.Jimmy Henderson wrote:Pogledajte na sajtu- vintage corner custom italia . Iznimno postujem kako tip radi.
Šta tome fali? Hoćeš da mi možda kažeš da svaka gitara stara 50 godina mora da ima ogrebotine i fleke na istom mestu? Stvarno ne vidim drugi razlog onakokg izliva netrpeljivosti, pogotovo što se ovi tvoji bave samo finišom gitare, nikakvom izradom iste.
Drugo, da me ne shvatiš pogrešno, za sada imam samo dve Peđine (Rocket-ove) pedale i nemam ni jednu jedinu zamerku na to kako rade i izgledaju, nadam se da ću ih imati još dosta kada mi novčano stanje to bude dozvoljavalo. Probao sam četiri Pecina (Hillybilly-jeva) pojačala i jedva čekam da se skupi dovoljno para da ispazarim bar jedno, a već znam koja dva bih hteo.
Kakvog konja bih ja od sebe sada napravio da krenem da nipodaštavam Rocketa zbog toga što u svetu već postoje likovi kao što su Piera, Fuler, Sweet, ili P&K zbog firmi kao što su MetroAmp, Victoria, Cornell, Dr.Z, Divided by 13 i sl???
P.S. Što se tiče Mirka, ma koliko dobar majstor bio - a verujem da jeste, on ne ulazi u klasu gorepomenutih™, sve dok na taj svoj honduras mahagoni Les Paul ne stavi ogromnim slovima, koja ne mogu da se skinu, Mirko.
Bar što se mene tiče.

Touche!guv'nor wrote:Što se tiče Mirka, ma koliko dobar majstor bio - a verujem da jeste, on ne ulazi u klasu gorepomenutih™, sve dok na taj svoj honduras mahagoni Les Paul ne stavi ogromnim slovima, koja ne mogu da se skinu, Mirko.
Kristijan wrote:Touche!guv'nor wrote:Što se tiče Mirka, ma koliko dobar majstor bio - a verujem da jeste, on ne ulazi u klasu gorepomenutih™, sve dok na taj svoj honduras mahagoni Les Paul ne stavi ogromnim slovima, koja ne mogu da se skinu, Mirko.

- Dersu Uzala
Kako sam se lozio na macevanje u decastvu i detinjstvu.

- Dersu Uzala
Jel guv'nor i ti pricate o Mirku Tasicu? Zar on ne stavlja svoje ime na svoje djitre ??? Ne znam, neam pojma sto se tako tripujem. Ima li neki sajt?Kristijan wrote:Touche!guv'nor wrote:Što se tiče Mirka, ma koliko dobar majstor bio - a verujem da jeste, on ne ulazi u klasu gorepomenutih™, sve dok na taj svoj honduras mahagoni Les Paul ne stavi ogromnim slovima, koja ne mogu da se skinu, Mirko.
P.S. For the record, usudio bih se dodati da se ni ja nesto licno ne primam ne relic fazon. Obaska sto mogu sam da je relikujem cas posla, samo je dam komsijskoj deci na dan-dva, there's your relic job dok si rek'o Paur Rejndzrs.

Last edited by Dersu Uzala on 05 Jun 2010, 22:38, edited 1 time in total.
Ma jok matori, čak stavlja onaj "pravi" serijski - kako ono beše ide, druga i peta cifra (sigurno sam omašioDersu Uzala wrote:Jel guv'nor i ti pricate o Mirku Tasicu? Zar on ne stavlja svoje ime na svoje djitre ??? Ne znam, neam pojma sto se tako tripujem. Ima li neki sajt?

http://www.tfoa.eu/the_store/index.php? ... t_id=32535
- Dersu Uzala
Oh well. Njegova stvar, anyway.
- Hillybilly
Man'te se corava posla!
Sav taj gore pomenut svet su dobri ljudi koji zive do svoga rada i imam veliko postovanje prema svima njima.
Mirkov Les Paul je vrh, bolji od svih koje sam imao prilike da probam osim originalog '59 LP.
Goranov relic sam imao prilike da gledam kako nastaje, dovoljno je pomenuti da su se oko njega otimali Vlada Negovanovic i Dado Topic. Nisam do duse strucnjak za relic, meni je to obicno sranje i upropascavanje savrseno dobre gitare. Onaj Dzindzerov telac je najbolji telac koji sam ikada svirao i da kojim slucajem mogu da ga priustim odma bi ga pazario (na goranovom sajtu, medju slikama, mozete naci i mene kako pokusavam da se odvojim od njega al' mi ne polazi za rukom).
U svakom slucaju, Jimmy, cestitke za Tokai! Uzivaj u njemu bar 100 god! I ja sam spucao vise od 3K eur u moje gretscheve! Iako su MIJ, totalno su jebomamicni!
Sav taj gore pomenut svet su dobri ljudi koji zive do svoga rada i imam veliko postovanje prema svima njima.
Mirkov Les Paul je vrh, bolji od svih koje sam imao prilike da probam osim originalog '59 LP.
Goranov relic sam imao prilike da gledam kako nastaje, dovoljno je pomenuti da su se oko njega otimali Vlada Negovanovic i Dado Topic. Nisam do duse strucnjak za relic, meni je to obicno sranje i upropascavanje savrseno dobre gitare. Onaj Dzindzerov telac je najbolji telac koji sam ikada svirao i da kojim slucajem mogu da ga priustim odma bi ga pazario (na goranovom sajtu, medju slikama, mozete naci i mene kako pokusavam da se odvojim od njega al' mi ne polazi za rukom).
U svakom slucaju, Jimmy, cestitke za Tokai! Uzivaj u njemu bar 100 god! I ja sam spucao vise od 3K eur u moje gretscheve! Iako su MIJ, totalno su jebomamicni!
- DrGreenthumb
- MF veteran
Bas tako. A ja od 2008. Tasa mozda nije bolji majstor ili dizajner od ovoga/onoga, ali to sto radi toliko voli da se to oseca pod prstima. Taktilno, baby! Dripping mojoDersu Uzala wrote:Wrongo.Guitar_thrill wrote:Dersu pa Uzala kaze da bi dao 4000e za japanskog les paula, a Dr. pa Greenthumb ne bi daomajtimika wrote:ja njega nista ne razumem, o cemu se radi ovde.![]()
![]()
Dersu od 2000. godine ne kupuje nista sto nije odradio njegov drugar koji je po Dersuovom skromnom misljenju bolji mastor i dizajner od Lea Fendera, Lester Polfusa i Pol Rid Cmita zajedno.