Pa s obzirom da nikada u oglasima polovnog meksikanca nisam video da je ispod 300(a neki duhovitiji dignu i na 600),niti da je iko spustao nize,ovo je povoljno.Jbg za mene bi bilo realno da polovan gringo bude oko 200-250,ako je cena oko 400-450,ali ljudi ne zele da idu ispod toga(na zapadu bi bila normalna stvar da se meksikanci nadju za 200-250 dolara,ovde verovatno ne)eg303 wrote: Зашто мислиш да је цена "изузетно повољна"? Мексички страт у Митросу је сада испод 40000 динара, нов, са гаранцијом (не знам да ли и торба иде са њим), која је онда вредност таквог половног мехиканца са (вероватно) похабаним праговима и (вероватно) видљивим знацима десетогодишњег коришћења? По мени је 300 евара у таквим околностима реална цена, сама (евентуална) замена прагова на таквој гитари све калкулације баца у воду...
Druga stvar bi bila da je ovo veliko trziste i da su u oglasima umesto silnih replika,kineza,hondoa i kojekakvih kopija samo meksicki fenderi,a skvajeri valjali za 50-60 evra.
E sad ako svi ovi te razne replike kopije i slicna cuda nude i za po 300-400 i vise evra,zasto da jednog meksickog fendera bilo ko nudi za manje od 300 evra.To nek sredjuju medju sobom,to me ne zanima.Zato sam i predlozio radnju,imas brdo komada za probu,imas da isprobas i uporedis,izaberes najbolje za tebe,iskesiras i s osmehom na licu odes kuci da uzivas u svom novom instrumentu
To su trenutni novogodisnji popusti,nece vecno trajati,zato bi bilo dobro skoknuti sto pre,ko ima u planu da povoljno pazari instrument .Torbe ili koferi su sada standard uz instrument,tako da se dobijaju barem torbe.
E sad vezano za pragove,tesko na slikama moze da se vidi bilo sta,al tesko da mogu bas tako brzo da propadnu(to bi sad onda mogao da bude reper za svaku gitaru na oglasima,koju god neko cenu da okaci),sem ako covek nije bas hard core tezgaros,koji je svake veceri drnda satima.