Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
vala nigde ja nezhurim ja kada sam qpio gitaru video sam oglas za jackson-a js20za 150e a moja gitara me izasla 120 al dobro meni je moja okVoid wrote:@dimmu, kod nas ce se ponovo otvoriti Mix Music, tako sam cuo, a kod njih ima MT-2, tako da ako ti se ne zuri, sacekaj otvaranje i isprobaj jesamo molim te nemoj izgledati ovako
dok je isprobavas.....
E imam je ja. Znači, gitara jede malu decu. Clean je iznenađujuće dobar, pogotovo ako je još malo nafriziraš kao ja (ima negde tema u izradi muzičkih instrumenata.. malko novija), pa lepo namestiš kombinaciju bridge + neck single i nadjebaćeš i fender i lp zajedno. Nije ni masan, a nije ni onako pederast ko fenderov. Mada možeš da dobiješ i masniji od lp-a ako staviš neck hum, i smanjiš ton. Još ako je derneš u B štim kao ja i staviš neke sajle od žica, možda nadjebeš i neki bas. Distorziju ne moram da opisujem, Jackson je u pitanju, jel?muki17 wrote:Ja planiram da uzmem Jackson JS30 dinky....Jer neko imao iskustva sa tom gitarom? Veoma bi mi pomogao jedan Review..Gitara izgleda MOCNO![]()
![]()
jos samo da da probam pa da vidim kakvi su joj magneti...Ako je neko slucajno svirao,probao ,imao, neka ostavi svoje misljenje.Posto narocito cenim vase..Pa svi smo ovde iskusni u nekim stvarima.,zar ne?
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest