Epiphone ili Jackson?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

muki17
Urednik

Re: Epiphone ili Jackson?

Post by muki17 » 09 Jan 2008, 13:55

vazi,dodji ako imas vremena 8) ...Varvarin je blizu Krusevca,jedno 25 km(blizu,a?) ,pa ako stignes,navrati :D :D ..a sto se tice slika i snimka,okacicu,samo da se opremim..A kad stigne boss,odmah cu ti izneti utiske da vidis kakva je..A metallica se se svira pod obavezno... :twisted: :mrgreen: :twisted: :mrgreen: ...

Void
kulen zmija

Post by Void » 09 Jan 2008, 14:02

E'o odma' cu sad ja iz Sombora stici.....JBG....okupice se negde valjda jednog dana clanovi ovog foruma, kao Muzicki-Forum Crew ili tako nesto, pa cemo otici na pice....ja castim... :wink:

Inace, koliko ti imas para da potrosis na Jackson-a, tj. koliko planiras da ces imati..???

muki17
Urednik

Post by muki17 » 09 Jan 2008, 14:15

I ja se nadam da ce mo se nekad sresti...da se barem napijemo kao ljudi.. :P :P .. pa planiram da potrosim oko 350 e..pa da mi ostane jos malo za wah pedalu cry baby..extra pedala..ima za te pare..jackson ti je oko 24 0000(300 e) pa da skupim jos 50 e za wah i to je to....Ti bese imas Ibaneza? kakav je?

Void
kulen zmija

Post by Void » 09 Jan 2008, 14:24

Super je taj moj Ibanez, reze i vristi kao lud.... :twisted: :twisted: :twisted: imas u Mix Music-u popuste, pa mislim da odes tamo jer ce biti jako jeftino sve, navodno da imaju snizenja do cak 40% .....kad sam ja bio u Subotickom Mix-u imali su tog jackson-a i bio je oko 21000 dingera.....mislim da bi mogao da odes tamo, ako ti nije frka.....moj najtopliji savet je da iskoristis te popuste sam do kraja meseca, ako ne, imaces i ovako dovoljno, ne sekiraj se.. :wink: :wink:

Ako odes do Mix-a, probaj usput i Ibanez RG370DX, mislim da ga uz popust mozes priustiti sebi vrlo lako... :wink: :wink:

muki17
Urednik

Post by muki17 » 09 Jan 2008, 15:04

e pa sad me sekiras..ne mogu da skupim do kraja meseca!! a u ku#!c!! vazi,obicicu sve,pa ti usput javljam sta i kako.. :mrgreen:

Void
kulen zmija

Post by Void » 09 Jan 2008, 16:25

prosle godine su i ceo Februar davali te popuste....ne sekiraj se nista, samo ti idi i sve isprobaj, mozda naleti jos nesto dobro,a da nisi za to ni znao.....Jackson smo prakticno " rezervisali ", samo usput isprobavas jos nesto, ako nista drugo, da mozes da se hvalis penzosima ispred zgrade da si svirao na " ala Hendrix " gitari ( mislim sa Stratocaster, nije bitno koji, ko da oni znaju razliku :mrgreen: :mrgreen: )

Nemoj biti u down-u ako nadjes nesto bolje od Jackson-a, svi bi mi uzeli nekog JEM-a, Prestige Ibanez-a, Les Paul-a ili Stratocastera, ali ne mozemo to da si priustimo, osim toga, k'o da oni narodjacki gitaristi znaju da polivaju neke skale ultra-sonic brzinom na svom Music Man-u kao Petrucci, nego samo okidaju 4 akorda i trpaju se u kadar kao: Mama,mama vidi me, na TV-u sam, sviram sa Jasarom!!!!

Ne svira gitara, vec gitarista, sa tim Jacksonom kad naucis super da sviras, smejaces se Mitru Miricu, mozda nemas gitaru kao njegov gitarista, ali barem znas da bi ga mogao oderati uzduz i popreko i jos na kvadrat u solazama.... :D :D :D :wink: :wink: :wink: Pitaj iskusnije gitariste, recice ti i oni da ne svira sama gitara...........bez sekiracije, sve ce to doci na svoje... :wink:

dimmu
MF veteran

Post by dimmu » 09 Jan 2008, 17:08

Void wrote:@dimmu, kod nas ce se ponovo otvoriti Mix Music, tako sam cuo, a kod njih ima MT-2, tako da ako ti se ne zuri, sacekaj otvaranje i isprobaj je :music-smiley1: samo molim te nemoj izgledati ovako :gitara2: dok je isprobavas..... :mrgreen:
vala nigde ja nezhurim ja kada sam qpio gitaru video sam oglas za jackson-a js20za 150e a moja gitara me izasla 120 al dobro meni je moja ok :D pa gde tako pre ce biti,am gde da stavim prste ili chekaj samo da prebrojim koji je to prag :lol: shalim se ja bice to :rockstar:
@muki 17 samo polako nisam siguran mislim da su ovi bozicni popusti prosli ili polako prolaze po meni ti je najbolje josh sachekati,obici sve moguce prodavnice i onda da vidish gde ti najbolje :)

muki17
Urednik

Post by muki17 » 09 Jan 2008, 17:20

void- '''''samo okidaju 4 akorda i trpaju se u kadar kao: Mama,mama vidi me, na TV-u sam, sviram sa Jasarom!!!!''''''''

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: brate car si,majkemi.... :banana2: :banana2: :banana2: :banana2: :cekic:

Void
kulen zmija

Post by Void » 09 Jan 2008, 17:39

hvala, hvala, hvala......kad ih vidite takve skrnave i sa onim zlatnim zubima inspiracija sama dodje, verujte mi....... :mrgreen: :mrgreen: , kazem ti ja, pogledaj ti postove @Rocket Roll-a kad on ima inspiraciju.....ja odma trcim u WC, cak i kad mi nije "sila"....... :D :D

Samo te molim, kada se budes slikao sa svojim Jacksonom nemoj onu pozu " ala Sejo Kalac " sa pogledom oronulog teletabisa koji je godinama navucen na hlohovodonicnu kiselinu iz tetrapaka..... 8)

muki17
Urednik

Post by muki17 » 09 Jan 2008, 17:53

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: al' ga ubode..vazi,slikam se kada stigne..e imas moju sliku na temi ''KAKO IZGLEDAMO" u sve i svasta,kada sam dosao u skolu dosao u opancima...You must see!! :twisted: :twisted: :twisted:

jelenko

Post by jelenko » 09 Jan 2008, 18:44

Ma Jacky je cool gitara skroz.Ja sam mojom zadovoljan (jes` da je low class Jackson-od 300 E, ali sta je tu je...Koji EMG tu i tamo...)

Javicu sta sam uradio po pitanju djitre... :banana2:

Bodomovac

Post by Bodomovac » 10 Jan 2008, 02:39

muki17 wrote:Ja planiram da uzmem Jackson JS30 dinky....Jer neko imao iskustva sa tom gitarom? Veoma bi mi pomogao jedan Review..Gitara izgleda MOCNO :twisted: :twisted: :twisted: jos samo da da probam pa da vidim kakvi su joj magneti...Ako je neko slucajno svirao,probao ,imao, neka ostavi svoje misljenje.Posto narocito cenim vase..Pa svi smo ovde iskusni u nekim stvarima.,zar ne? :D :banana3:
E imam je ja. Znači, gitara jede malu decu. Clean je iznenađujuće dobar, pogotovo ako je još malo nafriziraš kao ja (ima negde tema u izradi muzičkih instrumenata.. malko novija), pa lepo namestiš kombinaciju bridge + neck single i nadjebaćeš i fender i lp zajedno. Nije ni masan, a nije ni onako pederast ko fenderov. Mada možeš da dobiješ i masniji od lp-a ako staviš neck hum, i smanjiš ton. Još ako je derneš u B štim kao ja i staviš neke sajle od žica, možda nadjebeš i neki bas. Distorziju ne moram da opisujem, Jackson je u pitanju, jel? :D Floyd drži.... čivije su jako dobre.... Inače, ni mesec dana kako sam je qpio su mi se izlizali magneti i oni okviri, vrat i inbus šarafi na floydu od ruku. Pragovi su prilično seljački, samo čekam kad će da oxidiraju, ali su još zasad dobri... a inače vrat je meni savršen, mada je telo jebeno teško, pravo veslo. Sa starom džitrom sam ladno mogao da prekrstim noge i sviram, a sad mi utrnu dok kažeš.... bilo šta. I iscepala mi je kaiš...

U svakom slučaju, meni je savršena.... ja sam još uhvatio popust od 18%. :D

Ej da, i jako su osetljivi magneti. Što je dobro ako znaš normalno da sviraš... ako ne svaka greška će se čuti.

muki17
Urednik

Post by muki17 » 10 Jan 2008, 15:54

e bodomovac,imas pice od mene :D ..sve meni to odgovara,samo sta ti je to bilo sa magnetima? sto se tako brzo izlizali??
nju uzimam zagarantovano... :mrgreen: :banana4:

Bodomovac

Post by Bodomovac » 10 Jan 2008, 17:47

Izlazili su se dole na ćoškovima zbog ruke... mislim, plastika je onako mat crna, a tamo gde držim ruku, tj. prste i šaku je sad već onako sjajno crna.... to samo govori o kvalitetu plastike, ni o čemu više, mada je meni to tako baš do jaja, vidi se da je u upotrebi. Onako, daje joj dušu. :D

Nego, što se tiče pića, šalješ post expresom, ili dolaziš vamo, ili....? :wink: :lol:

muki17
Urednik

Post by muki17 » 10 Jan 2008, 19:17

he,pa ako je to problem,onda nema problema..a sto se tice pica,kad svratim u suboticu,ima da pijemo do mile volje(ja placam) :wink: :wink: :wink:

Post Reply