Ne mesati Dersu-a u ovo! Dersu je car.Void wrote:дааај шта се примате, Трзалица је у ствари Дерсу, и контам да управо умире од смеха. То је једино објашњење.
...ако није тако нееееким случајем, онда човеку под псеудонимом Трзалица треба озбиљна, стручна помоћ.
Nevjerovatna gitara po nevjerovatnoj cijeni!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Nevjerovatna gitara po nevjerovatnoj cijeni!
-
Pa koj ti brani, kupi bre!Trzalica wrote:Ponoviću ti još jednom: kupiću uvek i radije original nego kopiju koja košta više jer je radi tamo neki Goran iz Zemuna ili Tasa Tasić u drvetu iz doba Jure i magnetima od materijala sa planete Melmac. Kapiraš?!? Ne interesuje me plagijat koji je skuplji od originala.
Draže mi je kupiti original brend koji ceni ceo svet za 1000e, nego platiti 1300€ neki no-name brend iz neke privatne radionice i to samo zato što se hvale da ugradjuju mahagoni i sl. gluposti u gitare koje i nisu predvidjene za to drvo.
Ako sam dobro skapirao tvoje trzanje sve ono na cemu nije snimljena istorija za tebe je sranje!? Da li to znaci da je i master-build serija Fendera koju rade potpisani majstori kao recimo Telecaster od mahagonija sa Fenderovom cenom od +8.000 dolara sranje? Da li znas od kog drveta je Harisonov Telecaster uradjen?
Ma kopcam ja tebe, ali previse si zapenio da nas ubedis u ispravnost tvog stava, to ti je velika mana u komunikaciji ovde! Custom oprema je za one koji tacno znaju sta hoce bez obzira da li je fabricka ili rucni rad.
Za koga je Dersy carMUzzY wrote:Ne mesati Dersu-a u ovo! Dersu je car.Void wrote:дааај шта се примате, Трзалица је у ствари Дерсу, и контам да управо умире од смеха. То је једино објашњење.
...ако није тако нееееким случајем, онда човеку под псеудонимом Трзалица треба озбиљна, стручна помоћ.

Ovaj trzalica ima otprilike 15 godina, ne shvatam šta ste zapenili oko njega toliko
[youtube]DT-dxG4WWf4&ob=av2e[/youtube]
може теби бити цар колико хоћеш, али овај Трзалица стварно делује као Дерсу са вишком инспирације.MUzzY wrote:Ne mesati Dersu-a u ovo! Dersu je car.
Vidi ti Jean & Jean bacio se na Relic 
Ja sam Darko zivim u nemackoj, pravim gitare, Relic sam majstor i prvi Relicmaster iz evrope sto prodaje u ameriku...
Sa Jean-om sam jedno vreme blisko saradjivao i to da sad on pravi relic kopije sam u principu ja kriv
Ova gitara u musiccentru,
http://www.musiccentar.com/i-5194/jean- ... cna-gitara
je pravljena za mene pre ca. 2 godine, samo je ja nisam hteo jer je gitara njesra...
Na kraju mi je napravio drugu koju isto nisam hteo ali sam je na kraju uzeo, gitara se kompletno izkrivila, stavicu slike da vidite taj kvalitet.
Znam Zana veaoma dobro, sigurno da zna i da je majstor samo covek nema volje, plus koristi lose drvo koje jeftino kupi i na kraju kad sve to smulja
ume i da uvali ima covek pricu.

Ja sam Darko zivim u nemackoj, pravim gitare, Relic sam majstor i prvi Relicmaster iz evrope sto prodaje u ameriku...
Sa Jean-om sam jedno vreme blisko saradjivao i to da sad on pravi relic kopije sam u principu ja kriv

Ova gitara u musiccentru,
http://www.musiccentar.com/i-5194/jean- ... cna-gitara
je pravljena za mene pre ca. 2 godine, samo je ja nisam hteo jer je gitara njesra...
Na kraju mi je napravio drugu koju isto nisam hteo ali sam je na kraju uzeo, gitara se kompletno izkrivila, stavicu slike da vidite taj kvalitet.
Znam Zana veaoma dobro, sigurno da zna i da je majstor samo covek nema volje, plus koristi lose drvo koje jeftino kupi i na kraju kad sve to smulja
ume i da uvali ima covek pricu.
prosto nemogu da verujem koja beda...
Ovi Jean & Jean stratovi jesu rucni rad Zana.
To se vidi na glavi gitare, znaci headstock nije 100% stratocaster ko ima ostro oko videce
Kao sto i telo nje 100% stratocaster
To nebi imalo veze moglo bi se reci da je Zanov design ali ocigledno da je strat...
To je taj problem, covek nema volje da odradi kako treba
Dalje, Telo je od nase Jove = katastrofa
Crat od bosanskog ili naseg Javora = slicna katastrofa
Boston Civije, Magneti?!
Boston je ja mislim najjeftinija koreanska marka znaci poslednje nesto,
ovde u nemackoj jedan Boston Pickup kosta u veleprodaji 4 evra
tu se vec ugradio uvozac (holandija) i veleprodavac iz nemacke, prevoz i da ne racunam
Sve u svemu mora da su losha vremena stigla za Zana...
Ovi Jean & Jean stratovi jesu rucni rad Zana.
To se vidi na glavi gitare, znaci headstock nije 100% stratocaster ko ima ostro oko videce
Kao sto i telo nje 100% stratocaster

To nebi imalo veze moglo bi se reci da je Zanov design ali ocigledno da je strat...
To je taj problem, covek nema volje da odradi kako treba
Dalje, Telo je od nase Jove = katastrofa
Crat od bosanskog ili naseg Javora = slicna katastrofa
Boston Civije, Magneti?!
Boston je ja mislim najjeftinija koreanska marka znaci poslednje nesto,
ovde u nemackoj jedan Boston Pickup kosta u veleprodaji 4 evra

Sve u svemu mora da su losha vremena stigla za Zana...
- rockozaurus
Ispravka:Boston je kineska proizvodnja ,radjena za evropsko trziste(sediste firme u Holandiji)... 

moguce ja sam lupio kore..
Svejedno je to znaci poslednje nesto..
Nije mi jasno kako moze Zan da ih stavlja u njegove "rucno pravljene gitare"
Da je recimo uzeo goranove magnete, lepo se dogovori za ceno itd..
Ali sta vredi sve kad je sustina losa.
Drvo koje koristi bukvalno nevalja za instrumente, pre visok ton, sredina i basa skoro da nema.
Svejedno je to znaci poslednje nesto..
Nije mi jasno kako moze Zan da ih stavlja u njegove "rucno pravljene gitare"
Da je recimo uzeo goranove magnete, lepo se dogovori za ceno itd..
Ali sta vredi sve kad je sustina losa.
Drvo koje koristi bukvalno nevalja za instrumente, pre visok ton, sredina i basa skoro da nema.
hoces da kazes da bosanski javor ne valja za instrumente? 

Pa nije za svake, sigurno!
Za elektricne gitare nije!
Pazi nije da zvuci lose nego zvuci drugacije.
El. gitare se prave od americkog i kandaskog javora od davnina, since day 1
i jednostavo svi su navikli na taj sound, to je taj sound sto ocekujes od strata na primer.
Bosanski daje nesto drugo i prvi utisak je los, mozda treba da se naviknes na taj sound, licno nezelim da se navikavam a i moja musterija na keca oce da cuje pravu stvar.
U opste prvi put kad uzmes gitaru u ruke mora da ti se svidi, znas to je onaj momenat..
Telecaster sto si video kod mene na sajtu, vrat je od bosanskog javora, licno mi je Mirza dao par blankova za vratove jer sam gteo da kupim vise kubika.
Mirza = MK Guitars
Za elektricne gitare nije!
Pazi nije da zvuci lose nego zvuci drugacije.
El. gitare se prave od americkog i kandaskog javora od davnina, since day 1
i jednostavo svi su navikli na taj sound, to je taj sound sto ocekujes od strata na primer.
Bosanski daje nesto drugo i prvi utisak je los, mozda treba da se naviknes na taj sound, licno nezelim da se navikavam a i moja musterija na keca oce da cuje pravu stvar.
U opste prvi put kad uzmes gitaru u ruke mora da ti se svidi, znas to je onaj momenat..
Telecaster sto si video kod mene na sajtu, vrat je od bosanskog javora, licno mi je Mirza dao par blankova za vratove jer sam gteo da kupim vise kubika.
Mirza = MK Guitars