Jel' se poštar poslužio barem rakijicom. Valja se.zoka3 wrote:Nije bilo carine, poštar donio kući magnete.
Fender stratokaster standard i Texas specijal magneti
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender stratokaster standard i Texas specijal magneti
http://www.fralinpickups.com/stratstyle.aspsinisake wrote:![]()
Nego, stratokasterasi™, koje magnete biste preporucili - da su malo masniji u basovima i da imaju fine, tople (niske) srednje i neiritirajuce visoke?![]()
Ima li takijeh za strat, uopste?
http://www.banzaimusic.com/Pickup-Sets-c-631/
Last edited by dweezil on 18 Apr 2013, 09:50, edited 1 time in total.
ima i onih Creamery valjda, sto su p90 u formi singla ...
Dosta je masniji zvuk, više je u srednjm. Ja sam zadovoljan.Gagi wrote:Super i cestitke zoka3, i kako ti se cine u odnosu na standardne?
Još na gitari moram zamjeniti pragove i staviću stabilizator na tremolo, već sam ga naručio na Ebay-u i to je to.
Pozdrav!
Na žalost nisam bio kući kad je donio magnete, naravno da bih ga častio. Ubacio ih je kroz otvoren prozor.fattwang wrote:Jel' se poštar poslužio barem rakijicom. Valja se.zoka3 wrote:Nije bilo carine, poštar donio kući magnete.
Bio sam presretan kad sam ih vidio, činjenica da sam prošao bez carine i da su napokon stigli.
Pozdrav!

Lepo.
Inace, fala svima ne predlozima, razmislicu malo da li da krenem na put bez povratka (zezanje s magnetima)...
Inace, fala svima ne predlozima, razmislicu malo da li da krenem na put bez povratka (zezanje s magnetima)...
-
sta ti bjeshe imas, neke Noiseless-e?