EDIT: ipak nisam toliki offtopichar...

->
kakve ljudi ima veze ako tip diluje? sta ako diluje onda nema prave gitare? e jes' malo morgen...
nadam se da je to prava djitra.... i da ces nam odsvirati jednom Jumpin Jack Flasha na njoj, BOG DA TE VIDI!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Nek ne prodaje onda price o tome kako mu se ne svidjaju hotrod magnetiDuane wrote:kakve ljudi ima veze ako tip diluje? sta ako diluje onda nema prave gitare? e jes' malo morgen...
a treba da na kapi napise Ler-di?cccira wrote:Nek ne prodaje onda price o tome kako mu se ne svidjaju hotrod magnetiDuane wrote:kakve ljudi ima veze ako tip diluje? sta ako diluje onda nema prave gitare? e jes' malo morgen...
Pa dil(an)ovanje je muljanje...cccira wrote:Pa kao sto si sam rekao, nema nista lose u tome sto diluje. Ovako samo izgleda kao da nesto mulja
Kurvo za pivo!Duane wrote:ja eto da se javim... zbog pića
Ma znam, nego me je riječ "dilovanje" podsjetila na Dilana, pa sam morao da prokomentarišem.cccira wrote:Znas sta sam hteo da kazem
mozda se uvredio sto si mu trazio serijski???nemanjavelimirovic wrote:Covek mi se uopshte ne javlja na poziv... Jos cu ga nazvati malo kasnije i ako nishta, onda nishta od cele price....
Pa ne verujem, zashto bi....xspaceman wrote:mozda se uvredio sto si mu trazio serijski???nemanjavelimirovic wrote:Covek mi se uopshte ne javlja na poziv... Jos cu ga nazvati malo kasnije i ako nishta, onda nishta od cele price....
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest