Trzalica wrote:- jedan takav gitarista koji vežba i svira par sati dnevno sigurno ne obitava na ovakvom ili sl. internet forumima kao redovan član koji još ima vremena da savetuje druge. Takva osoba svraća periodično, prijatelju!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Trzalica wrote:- jedan takav gitarista koji vežba i svira par sati dnevno sigurno ne obitava na ovakvom ili sl. internet forumima kao redovan član koji još ima vremena da savetuje druge. Takva osoba svraća periodično, prijatelju!
sinisake wrote:Ne mora da znaci. Evo recimo, ja jednom rukom sviram, drugom pisem poruke.
guv'nor wrote:sinisake wrote:Ne mora da znaci. Evo recimo, ja jednom rukom sviram, drugom pisem poruke.
Probao sam razne krevete, duseke, dok nisam nabavio jastuk konturDrGreenthumb wrote:Naravoucenije, dok ne probas sam na svojoj gitari, svojim prstima, kroz svoj rig, neces ni sam znati sta ti vise odgovara...
DrGreenthumb wrote:guv'nor wrote:sinisake wrote:Ne mora da znaci. Evo recimo, ja jednom rukom sviram, drugom pisem poruke.![]()
Sve je u zglobu - hammer on/hammer off - hammer time!![]()
On topic - debljina zica je samo jedna promenljiva u jednacini tenzije, osecaja, action-a, "debljine" tona. Meni je npr. na Music Man-u (25.5 skala, tremolo) 10/52 a na Tasman Teletu (25.5 skala, fixed bridge) 11/54 pa mi opet MM ume da pokida prste i uopste uzev je mnogo tvrdja pod rukom, dok se Tele svira effortless. Naravoucenije, dok ne probas sam na svojoj gitari, svojim prstima, kroz svoj rig, neces ni sam znati sta ti vise odgovara...
Cheerz!
hahahaahahhhahhahcccira wrote:Probao sam razne krevete, duseke, dok nisam nabavio jastuk konturDrGreenthumb wrote:Naravoucenije, dok ne probas sam na svojoj gitari, svojim prstima, kroz svoj rig, neces ni sam znati sta ti vise odgovara...
HmmmDuane wrote:hahahaahahhhahhahcccira wrote:Probao sam razne krevete, duseke, dok nisam nabavio jastuk konturDrGreenthumb wrote:Naravoucenije, dok ne probas sam na svojoj gitari, svojim prstima, kroz svoj rig, neces ni sam znati sta ti vise odgovara...
... a tek kad pređeš na jedanaestice pa ti pokrive vrat...Wolf wrote:ja sam presao sa devetki na desetke... ton je nekako... puniji... ne znam kako da opisem...
bolji u svakom slucaju...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest