Ja mnogo ne piskaram po ovom forumu, al sada nisam mogao da odolim.
Kroz moje ruke proslo dosta tih Fendera i moram priznati vise njih je bilo stvarno ok.Takodje i Gibsona de je manje vise bilo solidnih komada.
S te strane npr do nekih 1200 evrica da se razumemo gibson nema sta da trazi u odnosu na fender!Po kvalitetu izrade i zvuku gibson je potucen do kolena!
Istina je da tek modeli preko 2000 evrica su gibsonova celjad i to je to svidjalo se nama ili ne.A realno razlika u kvaliteu zvuka izmedju fendera je barem meni bila ocigledna mada moram priznati osetnija kod gibsona u odnosu na cenu.
Zbog toga ima ljudi koji pljuju i bacaju drvlje i kamenje na gibson,al to su cinjenice ili u prevodu plati pa se klati

Voleo bi ja da se pojavi neka mala nepoznata firma koja bi dala kvalitetne gitare po pristojnim cenama da malko opere usi fenderu i gibsonu
ali realno niko ne moze da se trenutno nosi sa njima.Takodje sam u fazonu da kod proverenog majstora za gitare uvek mozete napraviti ono sto vi ocete
za solidne pare i da ce ta sprava pristojno zvucati.E sad vidim da se ovdi pominje i PRS, koji se od skoro ukljucio u trku velikana ono bas zestoko
za male pare imate seriju SE a za velike pare sve ostalo

Ko ima on ce da pazari,ko nema kupice neku koreju,mexiko indoneziju ,kinu.... itd....
samo za rocketa jedan lepotan PRS posto vidim da volis fendericu,al po meni sto ne mora da je istina retko ce se naci nesto sto zvuci vako!
http://www.youtube.com/watch?v=K6ppLt2r-5o
A momku koji je pito koja serija fendera ne valja,hm pa sve valjaju dok se ne dokaze suprotno ili ti probas sviras pa vidis kako ti lezi i dal je to to
nekome i los komad zvuci dobro