Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
^ koliko jaka fora e...
-
Kul mi deluju shimverb, pitch box i njihova verzija polifonog vamija. Kineski je brend, koliko sam razumeo, i sve pedale su ispod $100. Vidim da imaju i klon triangle muffa, i dupli rat sa LM308.
Nisu neke demonstracije, al tek su izasle sprave.

Nisu neke demonstracije, al tek su izasle sprave.

- mislim_stvarno
Auu ala se covek razocarao :O Mora da je bio veliki sok za njega.
meni ovo isto zapalo za oko.. pogotovo što je dizajn predobar i što ima šimerKill surf city wrote:
- mislim_stvarno
bas se smorio lik... pametno na kraju uradio, cuva gitaru 20-30 godina, i kad vec ne moze da uzme dobar kesh za nju, bolje da je i ne daje...SkyHero94 wrote:Auu ala se covek razocarao :O Mora da je bio veliki sok za njega.
kad smo vec kod verba...ima neko ovo? probao? utisci? a fin je ovaj šimer verb skroz...đasvi mi se i spring mode!Duane wrote:meni ovo isto zapalo za oko.. pogotovo što je dizajn predobar i što ima šimerKill surf city wrote:

Jest i ja bih tako uradio. Ipak je to sentimentalna vrednost a i sta je za njih 2000$mislim_stvarno wrote:bas se smorio lik... pametno na kraju uradio, cuva gitaru 20-30 godina, i kad vec ne moze da uzme dobar kesh za nju, bolje da je i ne daje...SkyHero94 wrote:Auu ala se covek razocarao :O Mora da je bio veliki sok za njega.

[youtube]fh24HbpwBEA&feature=g-user-u&context=G2b01826UCGXQYbcTJ33aFbkb_v-6nBEBaEgLkaslHLDBckdXuevI[/youtube]
Koliko, ali koliiiiko dobro zvuche
Mislio sam da nikad necu pozheleti vishekanalno pojachalo, but man...these things rule
Koliko, ali koliiiiko dobro zvuche

Mislio sam da nikad necu pozheleti vishekanalno pojachalo, but man...these things rule
Stvarno kidaju pojacala 
A jbg brate, nisam ni hteo da pogledam po netu koliko kostaju te dve sprave. :-/ Pricali smo o tome ranije, da nista ne moze da pobedi drajv sa pojacala, ali kad vidis koliko kosta bilo koje (zaista) kvalitetno visekanalno lampasko pojacalo, ne preostaje ti nista drugo nego da se igras sa njihovim imitacijama/simulacijama u vidu pedala. Osim u slucaju da naravno imas jaaako puno novcanica, bez obzira jesi li entuzijasta ili surovi pro koji zivi od toga sto radi.

A jbg brate, nisam ni hteo da pogledam po netu koliko kostaju te dve sprave. :-/ Pricali smo o tome ranije, da nista ne moze da pobedi drajv sa pojacala, ali kad vidis koliko kosta bilo koje (zaista) kvalitetno visekanalno lampasko pojacalo, ne preostaje ti nista drugo nego da se igras sa njihovim imitacijama/simulacijama u vidu pedala. Osim u slucaju da naravno imas jaaako puno novcanica, bez obzira jesi li entuzijasta ili surovi pro koji zivi od toga sto radi.

Spoiler: