Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Nemoz bit nelakiran. Matiran, mozda.Hotstepper wrote: pa nemoj tako, na LiteAsh-u je nelakiran vrat, to ti mozhda daje chudan osecaj (i pride je dosta tanak),
- Hotstepper
...ne znam, al ono je bash kao da nema laka...Funkomat wrote:Nemoz bit nelakiran. Matiran, mozda.Hotstepper wrote: pa nemoj tako, na LiteAsh-u je nelakiran vrat, to ti mozhda daje chudan osecaj (i pride je dosta tanak),
Nemanja, jel to beshe bash skroz ne lakirano ili....?
- whosyourdaddy
Neck - Birdseye Maple, Modern C Shape (Satin Polyurethane Finish)Hotstepper wrote: ...ne znam, al ono je bash kao da nema laka...
http://www.ultimate-guitar.com/forum/sh ... ?t=1469485
...ma polako se privikavam, nije do finish-a nego mi je oblik cudan, nisam navikao.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Lakiran je tanko sasvim dovoljno da se zastiti drvoHotstepper wrote:...ne znam, al ono je bash kao da nema laka...Funkomat wrote:Nemoz bit nelakiran. Matiran, mozda.Hotstepper wrote: pa nemoj tako, na LiteAsh-u je nelakiran vrat, to ti mozhda daje chudan osecaj (i pride je dosta tanak),
Ma jeste malo cudno ako si navikao na tanji vrat, jer evo i meni je posle tog telca na Baja telcu debeo i kad god uzmem gitaru iznenadim se, ali je ok vec sam se privikao skoro skroz...treba par dana...whosyourdaddy wrote:Neck - Birdseye Maple, Modern C Shape (Satin Polyurethane Finish)Hotstepper wrote: ...ne znam, al ono je bash kao da nema laka...
http://www.ultimate-guitar.com/forum/sh ... ?t=1469485
...ma polako se privikavam, nije do finish-a nego mi je oblik cudan, nisam navikao.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Isprobao sam Bassmana na VOXovom cab-u. Naravno vezao sam kabinet na 4 oma, jer je inache 16...Meni zvuci simpaticno. 

Zahvaljujući Kill Surf City-ju dođoh do fino očuvanog primerka rotosfere

Svratili su i nemanjavalimirovic guv'nor i cccira

i guv'nor je poneo pedalboard pa smo malko sviruckali (do 3-4 ujutru)

Čika Ljuba je bio dovoljno ljubazan da usnimi Nemanju dok svira. Evo minut zvučanja
Uživajte

Svratili su i nemanjavalimirovic guv'nor i cccira

i guv'nor je poneo pedalboard pa smo malko sviruckali (do 3-4 ujutru)

Čika Ljuba je bio dovoljno ljubazan da usnimi Nemanju dok svira. Evo minut zvučanja

Uživajte

- Dersu Uzala
Pusenje na gajbi? Medj opremom? C-c-c-c. 

...shto je od prilike razlog zbog kojeg sam vrativshi se sa event-a koji sam ti pominjao kad si me nazvao samo lepo legao u krevetssmc wrote: (do 3-4 ujutru)![]()

Dobili smo i update Ljubinog pedalboard-a shto je uvek leeepo

- sirac-šunka
- vragolan
Koji sam ja FB manijak, ladno sam se prošetao kursorom po slici da vidim koji su tagovi... 

you have to be LOLing me?
Ja malo malo pa trazim neki Lajksirac-šunka wrote:Koji sam ja FB manijak, ladno sam se prošetao kursorom po slici da vidim koji su tagovi...

Rotosfera je bolja od čokoladnog mleka.
toliko...
toliko...
-
Nek si ga kupio, matori, otisao je u prave ruke.
Super je i demo !

To je stari trik studijskih profesionalaca, pojacava nedostizne krhke™ harmonike.Dersu Uzala wrote:Pusenje na gajbi? Medj opremom? C-c-c-c.

Da, jbt, ima li nekog naucnog objasnjenja za to (uticaj duhanskog dima na osetljivi hardver za snimanje)? Djede?