Vazno je da je sve sto ti kazes ultra pametno.....Duane wrote:ogi ogi kakis kakis
Trzalice u Srbiji
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Trzalice u Srbiji
kakav krajnje apsurdan odgovor i slab obrambeni mehanizam...ognjen93 wrote:Vazno je da je sve sto ti kazes ultra pametno.....Duane wrote:ogi ogi kakis kakis
to sto ja serem kao foka nema apsolutno nikakve veze sa tim sto si upravo iskenjao... znaci aaaaaa, sambadi shut mi!
ovo me podseca na onu scenu iz Shutter Island-a, kad max von sidow ispituje nesto di kaprija... znaci zhasu torimax
Dobro sta god.....Duane wrote:kakav krajnje apsurdan odgovor i slab obrambeni mehanizam...ognjen93 wrote:Vazno je da je sve sto ti kazes ultra pametno.....Duane wrote:ogi ogi kakis kakis
to sto ja serem kao foka nema apsolutno nikakve veze sa tim sto si upravo iskenjao... znaci aaaaaa, sambadi shut mi!
ovo me podseca na onu scenu iz Shutter Island-a, kad max von sidow ispituje nesto di kaprija... znaci zhasu torimax
- propali_gitarista
ocu i jaFunkomat wrote:Baba Slim wrote:@Shivering_shadE: Sve u svemu, kad počne probna proizvodnja, dobrovoljno se javljam za beta testera![]()

ja sam fan dunlop stubby 3mm trzalice, ali sam rad da isprobam te tvoje.
u svakom slucaju, podrzavam ovaj tvoj poduhvat

Posle druge strane teme sam odustao od iscitavanja al samo da javim da podrzavam ovo 100%. Posebno ideju sa velikim pakovanjima. Takodje ces od mene imati 10tak trzalica mesecno sigurno kupovine 

- Shivering_shadE
Ako ne nastavim mogu samo da se upucam, iskreno u zadnje vreme samo o tome razmisljam, sve ostalo je drugi plan...Wolf wrote:ja koristim fender 1mm trzu, mislim da je oko 50 din. drug mi je kupio u NS-u, a korstim i jednu koju sam napravio sam od dugmeta, ima slika tamo negde u temi o trzama...
enivej, podrzavam ideju o pravljenju trzalica, mozda u vecim gradovima nece zaziveti, ali van njih, pogotovo za nekog kao sto sam ja (zivim u Kikindi gde bukvlno ni trzalicu ne mozes nigde kupiti) bice super... narucim pakovanje od 50-100 komada i miran sam, ne moram da razmisljam kako da okrenem trzalicu da bi manje orao po zicama (imam malo "tesku" desnu ruku)
so anyways, ako nastavis sa idejom i pocnes sa stancanjem, racunaj na mene kao musteriju
Sto se tice daljih i manjih mesta od Beograda, za pocetak cu slati uzorke, npr tebi nekoliko desetina komada, ko je bi ti razdelio ljudima koje znas, ili ne znas... pa onda bi videli, ili opet postom pojedinacno, ili ce se naci neka prodavnica koja je voljna da saradjuje, ali tu ce oni zeleti da se ugrade, pa ce cene ipak biti malo vise.
- Shivering_shadE
Kao sto sam malopre rekao, sigurno cu slati uzorke ljudima, od kojih ocekujem da vecinu proslede i drugim ljudima... i tim dobijem povratnu inforomaciju sto se tice kvaliteta.Baba Slim wrote:@Shivering_shadE: Sve u svemu, kad počne probna proizvodnja, dobrovoljno se javljam za beta testera
Verujem da ces ti biti prvi koji ce ih oprobati... POSLE MENE^^, ipak si se prvi javio...
- Shivering_shadE
Naravno.. ja cu se potruditi da zbog cene ne strada kvalitet, mada to nije bash u mojim rukama, sve je do ljudi koji mi to rade i njihove tehnicke opremljenosti. I koliko im ja para pljunem^^ognjen93 wrote:?nebojsak wrote:ognjen93 wrote:plastike za case za jogurt kao kod Dunlopa
Ma naravno fine su trzalice Dunlop i sve to, naravno da nisu od plastike koja se koristi za
Samo eto mislim da bi mu bilo bolje da pravi neke super kvalitetne trzalice, pa nek kostaju i 150 din, nego da pravi jeftine trzalice, koje ce biti iste(mozda bolje ili losije) kao Dunlop samo 20 dinara jeftinije, a i ovako vec stagg pravi trzalice koje kostaju 30 din. To je moje misljenje.....
Shivering_shadE wrote:Kao sto sam malopre rekao, sigurno cu slati uzorke ljudima, od kojih ocekujem da vecinu proslede i drugim ljudima... i tim dobijem povratnu inforomaciju sto se tice kvaliteta.Baba Slim wrote:@Shivering_shadE: Sve u svemu, kad počne probna proizvodnja, dobrovoljno se javljam za beta testera
Verujem da ces ti biti prvi koji ce ih oprobati... POSLE MENE^^, ipak si se prvi javio...

Nebitno je zaista prvi ili ne, što se mene tiče bolje odmah svima u isto vreme (ali naravno hvala na pažnji

Batice, paz' konkurenciju:

They’re made of meteors.

They’re made of meteors.
OĆU!!!
sigurno su radioaktivne, to dize gaindecades07 wrote:Batice, paz' konkurenciju:
They’re made of meteors.

- Dersu Uzala
Spusta. Gain.
Da parafraziram staroegipacku poslovicu, "Sve se plasi radioaktivnosti, radioaktivnost se fakat plasi lanpe".
Da parafraziram staroegipacku poslovicu, "Sve se plasi radioaktivnosti, radioaktivnost se fakat plasi lanpe".
Duane wrote:OĆU!!!
Oću i ja, al' ne smem da se prepuštam; prodavane su za 4,674$ kom.

+ je moja džitra aktivna!!! (opet se prepuštamfaks wrote:
sigurno su radioaktivne, to dize gain