Trzalice u Srbiji

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
ognjen93

Re: Trzalice u Srbiji

Post by ognjen93 » 20 Mar 2010, 18:04

Duane wrote:ogi ogi kakis kakis
Vazno je da je sve sto ti kazes ultra pametno.....

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 20 Mar 2010, 18:07

ognjen93 wrote:
kakav krajnje apsurdan odgovor i slab obrambeni mehanizam...

to sto ja serem kao foka nema apsolutno nikakve veze sa tim sto si upravo iskenjao... znaci aaaaaa, sambadi shut mi!

ovo me podseca na onu scenu iz Shutter Island-a, kad max von sidow ispituje nesto di kaprija... znaci zhasu torimax

ognjen93

Post by ognjen93 » 20 Mar 2010, 18:12

Duane wrote:
ognjen93 wrote:
kakav krajnje apsurdan odgovor i slab obrambeni mehanizam...

to sto ja serem kao foka nema apsolutno nikakve veze sa tim sto si upravo iskenjao... znaci aaaaaa, sambadi shut mi!

ovo me podseca na onu scenu iz Shutter Island-a, kad max von sidow ispituje nesto di kaprija... znaci zhasu torimax
Dobro sta god.....

propali_gitarista

Post by propali_gitarista » 20 Mar 2010, 19:23

Funkomat wrote:
Baba Slim wrote:@Shivering_shadE: Sve u svemu, kad počne probna proizvodnja, dobrovoljno se javljam za beta testera :)
:1: :ziveli:
ocu i ja :D

ja sam fan dunlop stubby 3mm trzalice, ali sam rad da isprobam te tvoje.
u svakom slucaju, podrzavam ovaj tvoj poduhvat :ziveli:

igorpan
MF veteran

Post by igorpan » 20 Mar 2010, 21:48

Posle druge strane teme sam odustao od iscitavanja al samo da javim da podrzavam ovo 100%. Posebno ideju sa velikim pakovanjima. Takodje ces od mene imati 10tak trzalica mesecno sigurno kupovine :D

Shivering_shadE

Post by Shivering_shadE » 21 Mar 2010, 23:42

Wolf wrote:ja koristim fender 1mm trzu, mislim da je oko 50 din. drug mi je kupio u NS-u, a korstim i jednu koju sam napravio sam od dugmeta, ima slika tamo negde u temi o trzama...
enivej, podrzavam ideju o pravljenju trzalica, mozda u vecim gradovima nece zaziveti, ali van njih, pogotovo za nekog kao sto sam ja (zivim u Kikindi gde bukvlno ni trzalicu ne mozes nigde kupiti) bice super... narucim pakovanje od 50-100 komada i miran sam, ne moram da razmisljam kako da okrenem trzalicu da bi manje orao po zicama (imam malo "tesku" desnu ruku)
so anyways, ako nastavis sa idejom i pocnes sa stancanjem, racunaj na mene kao musteriju ^^
Ako ne nastavim mogu samo da se upucam, iskreno u zadnje vreme samo o tome razmisljam, sve ostalo je drugi plan...

Sto se tice daljih i manjih mesta od Beograda, za pocetak cu slati uzorke, npr tebi nekoliko desetina komada, ko je bi ti razdelio ljudima koje znas, ili ne znas... pa onda bi videli, ili opet postom pojedinacno, ili ce se naci neka prodavnica koja je voljna da saradjuje, ali tu ce oni zeleti da se ugrade, pa ce cene ipak biti malo vise.

Shivering_shadE

Post by Shivering_shadE » 21 Mar 2010, 23:45

Baba Slim wrote:@Shivering_shadE: Sve u svemu, kad počne probna proizvodnja, dobrovoljno se javljam za beta testera :)
Kao sto sam malopre rekao, sigurno cu slati uzorke ljudima, od kojih ocekujem da vecinu proslede i drugim ljudima... i tim dobijem povratnu inforomaciju sto se tice kvaliteta.

Verujem da ces ti biti prvi koji ce ih oprobati... POSLE MENE^^, ipak si se prvi javio...

Shivering_shadE

Post by Shivering_shadE » 21 Mar 2010, 23:47

ognjen93 wrote:
nebojsak wrote:
ognjen93 wrote:plastike za case za jogurt kao kod Dunlopa
?

Ma naravno fine su trzalice Dunlop i sve to, naravno da nisu od plastike koja se koristi za Image

Samo eto mislim da bi mu bilo bolje da pravi neke super kvalitetne trzalice, pa nek kostaju i 150 din, nego da pravi jeftine trzalice, koje ce biti iste(mozda bolje ili losije) kao Dunlop samo 20 dinara jeftinije, a i ovako vec stagg pravi trzalice koje kostaju 30 din. To je moje misljenje.....
Naravno.. ja cu se potruditi da zbog cene ne strada kvalitet, mada to nije bash u mojim rukama, sve je do ljudi koji mi to rade i njihove tehnicke opremljenosti. I koliko im ja para pljunem^^

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 22 Mar 2010, 00:17

Shivering_shadE wrote:
Kao sto sam malopre rekao, sigurno cu slati uzorke ljudima, od kojih ocekujem da vecinu proslede i drugim ljudima... i tim dobijem povratnu inforomaciju sto se tice kvaliteta.

Verujem da ces ti biti prvi koji ce ih oprobati... POSLE MENE^^, ipak si se prvi javio...

:ziveli:

Nebitno je zaista prvi ili ne, što se mene tiče bolje odmah svima u isto vreme (ali naravno hvala na pažnji :) ), da imaš što opširniju povratnu informaciju što pre. Ali, svakako možeš računati da ću proslediti svim zainteresovnim svircima u mojoj okolini... :)

decades07

Post by decades07 » 22 Mar 2010, 01:03

Batice, paz' konkurenciju:
Image

They’re made of meteors.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 22 Mar 2010, 01:06

OĆU!!!

faks
Badmotorfinger

Post by faks » 22 Mar 2010, 04:49

decades07 wrote:Batice, paz' konkurenciju:
Image

They’re made of meteors.
sigurno su radioaktivne, to dize gain :metal:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 22 Mar 2010, 06:38

Spusta. Gain.

Da parafraziram staroegipacku poslovicu, "Sve se plasi radioaktivnosti, radioaktivnost se fakat plasi lanpe".

decades07

Post by decades07 » 22 Mar 2010, 15:25

Duane wrote:OĆU!!!

Oću i ja, al' ne smem da se prepuštam; prodavane su za 4,674$ kom. :cry:

decades07

Post by decades07 » 22 Mar 2010, 15:30

faks wrote:
sigurno su radioaktivne, to dize gain :metal:
+ je moja džitra aktivna!!! (opet se prepuštam :hide: )

Post Reply