Tokai LS 95F
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Tokai LS 95F
Ma da smo zivko i zdravko ko Mirko i Slavko, i nikad robom. 

- Haralampije
Dersu Uzala wrote:Nesto sam razmisljao, medju nama, da istopim bajadere i u njih onda umacem cokoladne babanice? A? That would work. Spojis ugodno sa korisnim.

Nisu svi ti nazovi majstori ni blizu Videnu.

Nego 'el ima kakvih snimaka tog novokupljenog Tokaija?
- Dersu Uzala
A i ja se nesto razmisljam, djaba sva ova pritja, djaba. Drugim retjima, ako se tu ne otjreduje, djaba.
Ne stvarno, pravimo nov website ovi' dana, imotjesemasturbiratsummerdaytilnoon. (R)evolucionaran. A bitje i crtatja ko kod Mr. Fastfingera. A kade? Pa kako kade, sade.
Ne stvarno, pravimo nov website ovi' dana, imotjesemasturbiratsummerdaytilnoon. (R)evolucionaran. A bitje i crtatja ko kod Mr. Fastfingera. A kade? Pa kako kade, sade.
E, al' ovaj sa e-baya ima još 10 dana fore da nabija cenu...
Ne bogumi. Aukcija gotova i ovo je finalna cena 

Al' ovaj laze da je japanska, verovatno.

У праву си. Не знам да ли си провалио како је тип пазарио:cccira wrote:Ne bogumi. Aukcija gotova i ovo je finalna cena

секунду пре овога (другопласираног по понуди) што је понудио 550 коначни купац нуди (вероватно претпостављајући да ће конкурент да понуди округлу цифру) 551 и зајебе га за један евро. Тамо се бре презнојиш од узбуђења када га купујеш, незамислив је тек осећај када узмеш да свираш то ћемане...

Токаи је то...
Pa to malo drugacije radi. Npr. lik koji je dobio aukciju je stavio da je cena do koje on ide 600 evra, i sad ebay moze za njega automatski da licitira. Drugoplasirani lik je stavio poslednju cenu 550 evra i do te cene je automatska licitacija stigla tako da je prvoplasirani baja dobio gitaru za samo evro vise

Da, da...sinisake wrote:Al' ovaj laze da je japanska, verovatno.![]()

Mene buni to sto je kupac ranije licitirao celu jednu sekundu pre onoga sledeceg, ali i nije bitno...
Svestan sam da idem pomalo u off, ali da pitam kada smo vec tu. Vidim da je shipping u Nemackoj za ovu tamburu celih 7 eura (ili ja nemam pojma sa nemackim). Ima li ko predstavu da ako nekom kombinacijom pazarim ovako (preko baya, recimo) tamburu, na koji nacin ona moze da dodje do Serbije i kada (ako) dodje koliko otprilike izadje, aj zbog neke lakse racunice recimo da sam je platio preko baya 1000 eura, dakle 1000EURa+carine+transport+takse+pdv+app+...=?
Svestan sam da idem pomalo u off, ali da pitam kada smo vec tu. Vidim da je shipping u Nemackoj za ovu tamburu celih 7 eura (ili ja nemam pojma sa nemackim). Ima li ko predstavu da ako nekom kombinacijom pazarim ovako (preko baya, recimo) tamburu, na koji nacin ona moze da dodje do Serbije i kada (ako) dodje koliko otprilike izadje, aj zbog neke lakse racunice recimo da sam je platio preko baya 1000 eura, dakle 1000EURa+carine+transport+takse+pdv+app+...=?
-
Ima vec racunica negde.Ja bi racunao da ces dati jos jedno 300eu
Izgleda ti nisi mene razumeo ili ja sad tebe razumem.eg303 wrote:Mene buni to sto je kupac ranije licitirao celu jednu sekundu pre onoga sledeceg, ali i nije bitno...
Dakle, ti stavis da si spreman da ides do cene od 600 evra i onda ti ebay automatski stavi evro vise (mislim da moze da se poveca ova inkrementacija) na dotadasnju najvecu ponudu (naravno ako je u opsegu tvoje ponude). I onda izgleda kao da si ti sekund posle necije ponude stavio za evro vecu ponudu
Bas htedoh da napisem, automatski je to sistem.cccira wrote:Izgleda ti nisi mene razumeo ili ja sad tebe razumem.eg303 wrote:Mene buni to sto je kupac ranije licitirao celu jednu sekundu pre onoga sledeceg, ali i nije bitno...
Dakle, ti stavis da si spreman da ides do cene od 600 evra i onda ti ebay automatski stavi evro vise (mislim da moze da se poveca ova inkrementacija) na dotadasnju najvecu ponudu (naravno ako je u opsegu tvoje ponude). I onda izgleda kao da si ti sekund posle necije ponude stavio za evro vecu ponudu
(cena+postarina) pa na sve to jos oko 30% carina/porezi
Al' ako kupuješ sa ebay-a onda onaj od kog kupuješ može da ti napiše drugu vrednost robe.S' obzirom da kod nas nema Tokai gitara.....itd itd....
Znači, po vama, ovaj Tokai bi doš'o do mog kućnog praga za oko 700 evrona? Misim, ne bi to kupovao nego matematički je ispravno?