mislim_stvarno wrote:Duane wrote: ali cenim da je "lepota gitare" sporedna stvar... pogotovo ako košta pet soma ajvara
pa bas ako kosta toliko, mora biti savrsena, ili sto blize savrsenstvu. Ne sme da postoji sporedna stvar na takvoj gitari...
matori, šta pričaš čoveče? to je apsolutno-hiper-mega-subjektivno i nebitno!
gitara koja košta 5000 mora da KIDA! da je kvalitet izrade na vanzemaljskom nivou. da je svirljivost svršabilna. da je vrhunski izradjena, od vrhunskih delova(elektronika, drvo, levo, desno). I TO NIJE SUBJEKTIVNO, to je jednostavno tako, kvalitetno ili ne i to se naplaćuje!
mislim meni prosečan skvajer lepše izgleda od te gitare i šta sa tim? i prosečan skvajer mi izgleda lepše od burazerovog godina(LGXT), koji šije moju gitaru za dve svetlosne godine...
LEPOTA SE NE PRODAJE! kraj priče...
nebojsak wrote:Duane wrote:koja sveopšta pljuvačina... al eto ispade da smo ovde svi pametniji nego cela ekipa koja radi za multi-milijardersku firmu
i kakav je pre svega komentar "gitara je ružna"? ok, ružna je, al ono, kupi sliku/džemper/'ravu pa uživaj u lepoti... mislim ne treba otići u krajnost, ali cenim da je "lepota gitare" sporedna stvar... pogotovo ako košta pet soma ajvara

Ma nije stvar u tome, nego ako ovako nastave, sva je prilika da će se u sledećih nekoliko decenija izjednačiti sa Fjenderom po kvalitetu, a verovatno postati i grđi

bome iz ličnog iskustva, koje je prilično usko, priznajem... cenim da je do toga već i došlo? svirao sam gibsona koji košta 4K dolara... ostao sam apsolutno ravnodušan... kod ortaka u studiju pržio nekog les pola, isto, mrka kapa... kontam da je ista priča ko i fender -> ubij se da nadješ dobar komad, al kad nadješ - to je to
LifelessDead wrote:Duane wrote:koja sveopšta pljuvačina... al eto ispade da smo ovde svi pametniji nego cela ekipa koja radi za multi-milijardersku firmu
nije to samo ovde, svugde su negativni komentari, odi samo na youtube pa vidi, ili neki gitarski forum...valjda je musterija uvek u pravu, 'bem li ga

matori, to nisu njihove mušterije, valjda je to jasno ?