Evo kako to izgleda:

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Posto si lepo pitao a nisi pametovao, red je da ti odgovorim.Tenji wrote:Ok, ajd da vratimo temu u normalne tokove, evo Dersu, imam par pitanja za tebe. Da li na gitare koje imaju obican tremolo(vibrato, nja nja, svejedno) sistem idu obicni, ili f-spaced magneti? Da li na gitare koje imaju tune-o-matic bridge, koje su u super strat fazonu(evo konkretno, mogu da dodam da se recimo takva gitara pravi i u varijanti sa floydom) idu f-spaced ili obicni magneti? I da li su singlovi f-spaced, ili nisu, tj, da li im je razmak izmedju polepieces-a isti kao na f-spaced hubackerima ili na ovim regularnim? Eto, nadam se da ces razumeti sta sam hteo da te pitam, na ovom nasem prostom serbskom jeziku, u koji sam ubacio po koji engleski izraz...I oladi malo ako moze, nije lepo govriti ljudima da su idioti...
Kad Dersu nije fuckin' bio u pravu? Tesko je to breme, biti stalno u pravu. E-d-u-k-o-v-a-t-i.Mrav wrote:Hmmm. Malo sam istražio...
Elem:...
Dersu je čini se u pravu ipak, da je pojava i učestalost Floyd Rose-a dovela do potrebe da se naprave prvi F-spaced magneti (pa smo zakačili i Fender kad je tu...).
Inače dobro sam proučio stvar dok nisam ovo dodao, nisam se oslonio samo na gore citiranu rečenicu.
Zivotno breme.sinisake wrote:O, kako je tesko biti car...![]()
dejankuki wrote:Vel'ko M bak dear Derszu
Jesz, the more you see, the more you drink.Dersu Uzala wrote:Zivotno breme.sinisake wrote:O, kako je tesko biti car...![]()
Ne bre.sinisake wrote:
Jesz, the more you see, the more you drink.
U to ime, ziveli:
Mmmmm...medovaca...MUzzY wrote:
To care! VelKom bek, bre!
Izvinjavam se, mala ispravka, Dave je na Stradzi promenio vintidz tremolo sa Kahler Pro tremolom, ne Floydom. Zarad ispravnosti.Dersu Uzala wrote:...Iron Maiden su bili prvi koje sam bar ja video da su montirali humbucker u bridge poziciju na stratu i zamenili vintage tremolo Floyd Rose-om...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest