Blade ili Fender?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Guitar_thrill
- MF veteran
Re: Blade ili Fender?
meni je iskustvo baš suptorno, ali moram naglasiti da nisam probao ove nove u mitrosu, ali pod rukom se veoma oseća razlika između mexico i usa standarda...posebno kako je urađen vrat...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ja osetim razliku samo izmedju USA Deluxe-a i ostatka, mada shto kaze narod - bitno je ubosti komad (vazi za sve gitare, jelte i MIM i USA i skuplje)!Guitar_thrill wrote:meni je iskustvo baš suptorno, ali moram naglasiti da nisam probao ove nove u mitrosu, ali pod rukom se veoma oseća razlika između mexico i usa standarda...posebno kako je urađen vrat...

I dalje ne razumem o cemu pricas...Haralampije wrote:Znas kad ces ovakvo telo da nadjes na USA standardu?
Imaju lepe sare, sta?

Naidje neko lepo drvo u koroni pa umesto da naprave usa standarda, salju ga za meksiko?

No... nije ni bitno. Ne kazem da nije tako samo mi nije jasno po cemu si ti zakljucio da je drvo USA standarda toliko losije od drveta MIM deluxe-a da ne mogu da se porede...

- Haralampije
Funkomat wrote:I dalje ne razumem o cemu pricas...Haralampije wrote:Znas kad ces ovakvo telo da nadjes na USA standardu?
Imaju lepe sare, sta?![]()
Naidje neko lepo drvo u koroni pa umesto da naprave usa standarda, salju ga za meksiko?![]()
No... nije ni bitno. Ne kazem da nije tako samo mi nije jasno po cemu si ti zakljucio da je drvo USA standarda toliko losije od drveta MIM deluxe-a da ne mogu da se porede...
Da bi me shvatio moras prvo da znas da drvo ima klase(e pa po tome gledas koje je bolje),imas ono koje valja samo za potpalu i parket a imas ono koje nadje bolju primenu i klada koju ce da iskoriste na standardu i klada koju ce koristiti za Deluxe,AVRI ili signature nije ista.Standarda prave od onoga sto ostane.E tako je i u Meksiku.Deluks telo sklepano od klade koja ima vise od 3 dela neces naci,ni kod meksika ni kod usa komada,a standarda hoces.A jasen ili javor iz Amerike nije nista kvalitetniji od onog kog sklepaju u Ensenadi.
Naravno,sve je u sarama kad je drvo u pitanju..sunburstovi tako kazu,lepse sare ekskluzivnije drvo,veca cena,bilo oduvek...gadosti se farbaju u neku od boja.

Ovo nije '91 da salju iz Amerike mexosima da sklapaju,odavno se sve proizvodi u Meksiku.
Zato kazem ne dizite u zvezde nesto samo zato sto pise Made in USA,pogotovo nesto sto nosi oznaku standard...a isto tako pruzite sansu i ostalim gitarama koje u ponudi imaju nesto vise od modela koji nose to "standard".
Last edited by Haralampije on 30 Jun 2011, 20:32, edited 1 time in total.
Kako god matori. 

- Haralampije
Ma taj fazon,nit' ces ti mene razuveriti nit' ja tebe. 

Nema u Srbiji Dersu
- Dersu Uzala
Urgiraj kod domacih distributerassmc wrote:Nema u Srbiji Dersu

Matori, lakse ce mu biti da sam poruci iz Amerike nego da moli ovde da mu neki distributer poruci. 

Uuu,prelepa djitra,obozavam one stare Barette,stvarno do jaja gitare,voleo bih kad bi mogao da probamDersu Uzala wrote:

koliko ispisaste ali mi ne dadoste pravi odgovorclapton wrote:probacu, ne zurim nidje
naidjoh danas u lokalnim oglasima na ovo: http://www.kupujemprodajem.com/Fender-s ... -oglas.htm
covjek koji je prodaje je iz Tivta. sta mislite o ovom stratu?

mene interesuje je li ovaj Deluxe MIM bolji od pomenutog Fender Classic Player '60s? hvale je dosta po netu...
- Haralampije
Nekome jeste nekome nije.Noiseless vs '69 magneti ,9,5" vs 12"...pa kome se sta vise svidiclapton wrote:koliko ispisaste ali mi ne dadoste pravi odgovorclapton wrote:probacu, ne zurim nidje
naidjoh danas u lokalnim oglasima na ovo: http://www.kupujemprodajem.com/Fender-s ... -oglas.htm
mene interesuje je li ovaj Deluxe MIM bolji od pomenutog Fender Classic Player '60s? hvale je dosta po netu...
moze li pojasnjenje za to 9.5'' vs 12''? sve zaboravim da pitamHaralampije wrote:Nekome jeste nekome nije.Noiseless vs '69 magneti ,9,5" vs 12"...pa kome se sta vise svidiclapton wrote:koliko ispisaste ali mi ne dadoste pravi odgovorclapton wrote:probacu, ne zurim nidje