HItno!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: HItno!
hmm... trazis mu serijski broj, ne moze odma' da ti javi, pa onda mu je uletela zamena...
i sad neka mi neko kaze da to nije (neuspeli) scam...
i sad neka mi neko kaze da to nije (neuspeli) scam...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ko ce ga znati....we shall see! 

NE ZNAM ZASTO,ali mislim da sad lik bezi od tebe...valjda je video da mozes da ga provalis ako je fush roba..ne znam,pijan sam...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa ako mi nista danas ne javi, onda odustajem definitivno...ta je odluka. Mada mozda i bolje, mozda naleti nesto jos bolje...ko zna, svashta moze da se desi...
jbg....ali bas pametno njega..video da nisi neka budala koja tako nalice,pa je bolje da se prikrije,jer ako zaista prodaje fus robu,mozes ga lako racinkariti,pa da ne proda vise nista...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ne pazi , ja ne mislim da je covek neki takav, jer ga ni ne moznajem ni nishta, verovatno su okolnosti takve da covek je naleteo na bolji deal, ali morao sam da isproveravam sve ovde i da se konsultujem sa ljudima jer nisam neki lovaran, tj. slab sam sa keshom pa se uvek bojim nepoznatog, kao i svi. Sasvim je moguce da je sve ok, ali da jednostavno nisam imao srece ovaj put, a moguce i da je covek pricitao ovo sto smo pisali, pa nece da posluje sa nepoverljivim ljudima, ko zna..opet navodim ja sam morao da se malko raspitam, tj. da vidim da li neko moze da prepozna validnost instrumenata koji su u igri, jer mislim da to nije neki veliki problem ili bilokakva uvreda bilo kome...A to kako su se okolnosti isprepletale, to niko nije ni mogao ocekivati niti mozemo znati sta se i kako deshava, visha sila...
Mozda covek ipak se javi i mozda sve bude ok, sto bih ja voleo, ali opet, ako on nadje bolji deal, onda i traba da ga prati, a to da li je neki scam ili ne, nebih preliminarno izjavljivao, jer ipak nisam ni upoznao coveka niti video instrument....
Polako...
Mozda covek ipak se javi i mozda sve bude ok, sto bih ja voleo, ali opet, ako on nadje bolji deal, onda i traba da ga prati, a to da li je neki scam ili ne, nebih preliminarno izjavljivao, jer ipak nisam ni upoznao coveka niti video instrument....
Polako...
Ovo je napisano iz razocarenja odmah nakon zadnjeg poziva...Pa ako mi nista danas ne javi, onda odustajem definitivno...ta je odluka. Mada mozda i bolje, mozda naleti nesto jos bolje...ko zna, svashta moze da se desi...
Nadam se da ce se javiti....ma polako,imace jos dobrih instrumenata,ako je ovaj otisao...
jos smo mladi

jos smo mladi

- mislim_stvarno
Sad kad se neko od forumasa pojavi sa prinovom HotRod Tele
Malo se salim. Puno srece sa ovim...

Malo se salim. Puno srece sa ovim...

mislim_stvarno wrote:Sad kad se neko od forumasa pojavi sa prinovom HotRod Tele

Verovao ili ne, to mi je u glavi od kada je Nemanja javno saopštio da mu je lik rekao da je umoran ili zauzet i zamolio ga da se čuju kasnije, ili šta je već bilo...

P.S. Znam da nije smešno, ali ne bi me ni malo čudilo.

Da ne turim onaj znak, znate vec koji, napisacu da se i ja slazem, a i Nemanji sam napisao to...Verovao ili ne, to mi je u glavi od kada je Nemanja javno saopštio da mu je lik rekao da je umoran ili zauzet i zamolio ga da se čuju kasnije, ili šta je već bilo...![]()
- sirac-šunka
- vragolan
Oh boy, kakva tema
Cisto da se subscribe-ujem, da nesto ne propustim

Cisto da se subscribe-ujem, da nesto ne propustim

Stvarno je uzbudljiva tema, bas me interesuje kako ce se zavrsiti.
Inace, ne pamtim kada sam video temu koja ima vise odgovora za tako malo vremena
.
Inace, ne pamtim kada sam video temu koja ima vise odgovora za tako malo vremena

- Guitar_thrill
- MF veteran
verovatno nisi video temu Viden TelecasterDexterThe wrote:Stvarno je uzbudljiva tema, bas me interesuje kako ce se zavrsiti.
Inace, ne pamtim kada sam video temu koja ima vise odgovora za tako malo vremena.

EDIT: da se i ja malo obratim na temu...ja mislim ili da je covek skontao da mu ovo i nije bas najbolja zamena,i stvarno nije mi jasno, gde je tu racunica, mislim hot rod tele,za dve gitare koje zajedno vrede max 600e.....inace go Nemanja, go...

Last edited by Guitar_thrill on 22 Apr 2009, 15:10, edited 1 time in total.
ili je ovo sve pokusaj videna da proda Americkog Telekastera, kog je sacinio od nekih polovih arija i slicno... ju mej nevr nou vac kamin et ja...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ej pa necemo se vredjamo...hot rod tele,za dve gitare koje zajedno vrede max 600e.