POTREBNA POMOC!!!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: POTREBNA POMOC!!!
Mnogo je bolja opcija da probas gitaru pre nego sto kupis, tako da ipak predlazem da odes i odaberes nesto sam 

Mislis da bi mogli da mu uvale neki krs? Cuo sam gitaru kako zvuci,super je. Jedino da njega ne izrade,ali nekako ne mogu da poverujem u to. U sred Beca...ne znam kakva im roba stize,ali ja mislim da sve treba da bude ok. Bar se nadam.sl0e wrote:Mnogo je bolja opcija da probas gitaru pre nego sto kupis, tako da ipak predlazem da odes i odaberes nesto sam

Nije poenta da li ce on dobiti dobar komad (ili krs), fora je da ti probas da li tebi odgovara. Ne znam da li si cuo gitaru uzivo ili sa YT ili si mozda imao prilike da sviras, ali svejedno treba sam da odaberes pre kupovine.
Zasto bi uzimao u Becu kad imas kod nas? 

Stvarno zasto?? kod nas ti je oko 270 e, i za 20 e mozes da izgbis mogucnost da probas tu gitaru, stvarno je bolje da odes u mitros jel ni imaju pacificu i probas nju i trayis jos gitara slicne cene neki ibanez , jackson i probas u pojacalu koje ti hoces ........ A drugo mozda bas u radnji naletis na neku gitaru na koju odlepis, koju nikad ne bi izvalio ....Funkomat wrote:Zasto bi uzimao u Becu kad imas kod nas?
A da ne pričamo kako s carinom može da ispadne i skuplje nego da je ovde kupovao. Sve češće čujem kako je neko računao da ima šemu, a na kraju ipak platio carinu, tako da se ja ne bih kockao s tim.
Zar nije pacifica 112 oko 22000?ognjen93 wrote:Stvarno zasto?? kod nas ti je oko 270 e, i za 20 e mozes da izgbis mogucnost da probas tu gitaru, stvarno je bolje da odes u mitros jel ni imaju pacificu i probas nju i trayis jos gitara slicne cene neki ibanez , jackson i probas u pojacalu koje ti hoces ........ A drugo mozda bas u radnji naletis na neku gitaru na koju odlepis, koju nikad ne bi izvalio ....Funkomat wrote:Zasto bi uzimao u Becu kad imas kod nas?
Ja sam se bas dobro zagrejao za model PAC 112V. Gledao sam i cuo kako zvuci,super je i to je to. Bas sam se primio. Kod nas tog modela nema a i kada sam pitao, u mitrosu mi je lik rekao da se vise ne proizvodi,a ''V'' linija je izbacena 2008,pa ne kapiram sta je hteo da kaze.Funkomat wrote:Zasto bi uzimao u Becu kad imas kod nas?
Koja je razlika izmedju V i npr J pa da si izabrao bas tu i da je V toliko bolja pa da bi je uvezao iz Beca?johny13 wrote:Ja sam se bas dobro zagrejao za model PAC 112V. Gledao sam i cuo kako zvuci,super je i to je to. Bas sam se primio. Kod nas tog modela nema a i kada sam pitao, u mitrosu mi je lik rekao da se vise ne proizvodi,a ''V'' linija je izbacena 2008,pa ne kapiram sta je hteo da kaze.Funkomat wrote:Zasto bi uzimao u Becu kad imas kod nas?
Mislim... sto se mene tice...

Izmedju ostalog, kupujes gitaru od 200-300e... ako planiras da se ozbiljno bavis muzikom, za par god, kad ti se ukus za instrumentom razvije, sigurno ces uzeti nesto drugo. Ne uzimas gitaru za ceo zivot. Ne treba ovoliko komplikovati.
Ziveo.
Ok, ubedili ste me. Zvao sam Lyra Style i lik mi je predlozio Cort G250 i G254. Kaze da su u istom cenovnom rangu kao i pacifike ali da bolje rade. Probacu i njih pa cu da vidim. Da li je neko imao iskustva sa ovim gitarama?
E da, kažu za taj Cort da je čak i bolji od Pacifice... Nisam ga lično probao, ali moj drugar iz benda ( u kojeg imam maximalno poverenja) kaže da je super. E sad, reko mi je i da ima dosta svetao, stratovski, ton, pa ne znam da li ti to odgovara, ali treba je uzeti u razmatranje svakako...
Hvala! Probacu je u svakom slucaju.Blingo wrote:E da, kažu za taj Cort da je čak i bolji od Pacifice... Nisam ga lično probao, ali moj drugar iz benda ( u kojeg imam maximalno poverenja) kaže da je super. E sad, reko mi je i da ima dosta svetao, stratovski, ton, pa ne znam da li ti to odgovara, ali treba je uzeti u razmatranje svakako...
U subotu idem da pazarim. Izgleda da cu morati da prvo uzmem pojacalo u mitrosu pa sa njim u lira style da probam koju gitaru jer u mitrosu nemaju pacifike a ovamo nemaju ovo pojacalo
,ali dobro...

Da li je neko imao iskustva sa Kramer gitarama,konkretno model KRAMER Pacer FT211S,http://control-sound.com/shop/product_i ... ts_id=1022? Na prvi pogled nije losa...
Bice odusevljeni kad te vide sa pojacalom, siguran sam.johny13 wrote:U subotu idem da pazarim. Izgleda da cu morati da prvo uzmem pojacalo u mitrosu pa sa njim u lira style da probam koju gitaru jer u mitrosu nemaju pacifike a ovamo nemaju ovo pojacalo,ali dobro...