Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Tu sam te cekaonemanjavelimirovic wrote:Ja cak razmisljam da prodam LTD

e ima bratac tog alkemista... fino pojačalo za taj neki derszu uzala kožne 'lače fazon, karlos santana krem brule
reverb mu je 'nakav, nije nešto inspirativan, a dilej mož da posluži s'obzirom da su ugradili analogni dilej u pojačalo...
čestitanj!
reverb mu je 'nakav, nije nešto inspirativan, a dilej mož da posluži s'obzirom da su ugradili analogni dilej u pojačalo...
čestitanj!
haha, pricelessDuane wrote:. fino pojačalo za taj neki derszu uzala kožne 'lače fazon!

I bi C.nebojsak wrote:Bila Dis, sad je D, moguće da će u C.
nemanja:
odlicno si prosao sa TKL-om,ja imam premium hardshell od njih,besmrtna naprava.imam nesto manje od 100 kila i sticajem nesrecnih okolnosti par puta mi se desavalo da stanem na prednju (tanju) plocu svom tezinom dok je bio prazan,i acnuo nije.komotno mozes sa njim protiv tenkova.rijetko koji koferi trpe toliku zloupotrebu,mozes mirno da spavas znajuci da gitari u tom koferu ama nema sanse da se ista desi.
odlicno si prosao sa TKL-om,ja imam premium hardshell od njih,besmrtna naprava.imam nesto manje od 100 kila i sticajem nesrecnih okolnosti par puta mi se desavalo da stanem na prednju (tanju) plocu svom tezinom dok je bio prazan,i acnuo nije.komotno mozes sa njim protiv tenkova.rijetko koji koferi trpe toliku zloupotrebu,mozes mirno da spavas znajuci da gitari u tom koferu ama nema sanse da se ista desi.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ja sam prezadovoljan iskreno i drago mi je shto sam naleteo bash na TKL, citao sam o njima tek nakon kupovine i svi imaju slicno misljenje. A nisu ni preskupi, kad pogledash cinjenicu da Fender trazi za slicne kofere skoro duplu cenu...umart wrote:nemanja:

drug sjebao prije par godina na slicnu foru bas fenderov isto harshell i to tweed,bas je na oko djelovao kao milion eura,dobio ga uz neki zajebani americki strat od zilion eura.i to on nije nesto narocito tezak,manje od mene sigurno.ja imah ibanezov isto super ultra deluks koji je dolazio uz roadstar2 japance,on je otisao prilikom pada,ali je doduse bio mucen od kako je izasao iz fabrike.imao sam jos par drugih kofera,tkl je za njih stvarno tenk.

Od juce.2 wah jw suuuper mada mi je to prvi wah pa mozda bas i ne mogu da sudim najbolje.Skupljao sam pare za neko pojacalce ali sam krenuo obrnutim redosledom

Eto.Sad cu da krenem ponovo da skupljam pare za pojacalo.Za sada sviram na Melodiji na koju sam priljkucio onaj 4x12 box i mnogo je bolji zvuk,cistiji,nije toliko mutan
- mislim_stvarno
lepo da te sluzi 

shta znam.. ima odlichan clean i perfektan crunch.. to mi je najbitnije.. i drugi kanal je odlichan ali me manje interesovao.. ima 2x12 i to razlichite spikere shto mi je do jaja poshto mi uglavnom treba za studijsko snimanje (i oba rade do jaja), a shto se reverba tiche, meni je odlichan.. ne volim onaj klasichan fenderov spring, i u mnoshtvu novih pojachala ume reverb vec na kecu da pojede signal, a ovde imash hall plate i spring i sva tri su mi do jaja.. i delay i reverb su digitalni, ali ono shto je olakshavajuce je da idu paralelno uz signal, da sam originalni signal ne prolazi ni kroz kakve ad/da konverzije, zbog toga i zvuchi tako dobro sve.. ima fx loop sa potenciometrom za doziranje istog..Duane wrote:e ima bratac tog alkemista... fino pojačalo za taj neki derszu uzala kožne 'lače fazon, karlos santana krem brule
čestitanj!
delay mi je za sad setovan na shto manje ripitova i shto vecu brzinu i analogni seting, ne bih li dobio small room sound.. imam dd20 i dd7 za igranje sa delayom u sv sl..
i najbitnije: ima tochkove :/
u sv sl, ja prezadovoljan..

ja sam imao zombie,na lampasima odlicno radi,bas onaj pravi recto high gain sound. i bas u opisu pedale pise da je namenjen lampasima,misim na tranzistorcima nije krs,ali nije nesto posebno... dok rampage nisam nikad cuo,aj daj snimi nesto bas me interesujeMargos wrote:
Od juce.2 wah jw suuuper mada mi je to prvi wah pa mozda bas i ne mogu da sudim najbolje.Skupljao sam pare za neko pojacalce ali sam krenuo obrnutim redosledomPuk'o sam i to nesto malo sto sam ustedeo na ove dve pedale
Nisam jos stigao da se igram sa wahom,svega pola sata danas.Rampage sam svirao malo duze i odlican je.Odvrnes scoop all the way i dobijes pravi Pantera sound.Dvoumio sam se izmedju Rampage i Zombie.Zombi je bio nesto skuplji a bas sam bio kratak sa parama.Odvojio sam 5500 za pedalu a zombie je bio nesto preko 6k.I za Rampage su mi trazili 6700
a onda sam im rekao da je na sajtu cena 49 evra pa su mi oborili na 5290.I Rampage i 2wah sam uzeo slusajuci klipove na tubu.Nisam imao vremena da ih probam posto je bila subota a radili su do 2 pa sam bas zurio da stignem u obe radnje.Na karju sam u Artist stigao u 10 do 2
![]()
Eto.Sad cu da krenem ponovo da skupljam pare za pojacalo.Za sada sviram na Melodiji na koju sam priljkucio onaj 4x12 box i mnogo je bolji zvuk,cistiji,nije toliko mutan
Snimio sam kratak klip.Zvuk dosta krci ali cuje se.Kacim veceras da ne trosim dnevni paket 

Ipak je sranje zvuk.Zanemarite krcanje i cucete
.Mrzelo me da snimim ponovo Svirao sam Apollo,Jackson je u fazi promene zica.Dobra je ovo pedalica,treba je cuti uzivo
http://www.youtube.com/watch?v=M-e08__s ... e=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=M-e08__s ... e=youtu.be
razlikuje se ipak malo od zombie-a mada opet snimak je losiji malo pa opet tesko oceniti ali gledajuci po ytubu nije losa za te novce