Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
nebojsak

Re: Oprema Koju Imate

Post by nebojsak » 14 Apr 2012, 16:02

Fala :)

Elem, Gherson HSG, Shadow neck hambaker splitovan na singl, dweezilov Skrimer sa sličke, plus

Image

Hm, smanjio ga nešto. Ugl, Amplitube 3 AU, British Lead S100 jačalo sa 100w 6L6, sve negde oko 12h osim reverba koji je zrnce iznad 0.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 14 Apr 2012, 16:20

KnightOfDoom wrote:Ne'am pojma, imao sam prilike da se cesto igram sa Warlockom i par puta sam svirao Mockingbird. Obe su mi udobnije od recimo Les Paula, 335 i Telecastera.
TO je neosporivo. I nove zenske su udobnije od onih starih, ali kvalitet je ipak stara iskusna MILF-acha, koja uporedo shto dobro moze da odradi radnju, moze i da poprica s tobom (shvatiti ovo na sve moguce nachine). :lol: . :mrgreen: 8) :ziveli:

xspaceman

Post by xspaceman » 14 Apr 2012, 16:28

nemanja tzare! :ziveli:

komil

Post by komil » 15 Apr 2012, 09:43

nebojsak wrote:Fala :)

Elem, Gherson HSG, Shadow neck hambaker splitovan na singl, dweezilov Skrimer sa sličke, plus

...

Hm, smanjio ga nešto. Ugl, Amplitube 3 AU, British Lead S100 jačalo sa 100w 6L6, sve negde oko 12h osim reverba koji je zrnce iznad 0.
To se zove detaljan izveštaj! Hvala drugar. Probaću nešto slično baš da vidim šta će da ispadne, nisam do sada probao prave pedalu da uključim u simulacije pojačala.

Hillybilly

Post by Hillybilly » 19 Apr 2012, 20:07

Ups I did it again...

Od danas se kolekciji trakaskih echo makina pridruzila dva analogna delaya Monacor, jedan stereo, drugi mono!
Izvinjavam se zbog lose slicke... :ziveli:

Image

xspaceman

Post by xspaceman » 19 Apr 2012, 20:29

Peco, kakva je to ljepotica od ampa na kojem stoje dilejevi?? :ziveli:

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 20 Apr 2012, 01:59

P&K Audio Bassman glava?

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 22 Apr 2012, 00:56

Najavljujem offtopic. :mrgreen:

Back to the roots. Ne mogu vishe MP3 iskreno, nije nikakvo hipstersko ponashanje, ali pre neki dan sam slusao animals od PF ceo album online i skapirao da fali neshto...i onda skontam shta. Prostor. Prestao sam neko vreme da slusam muziku u kompletu i zato sam resio da MP3 narezem sav na neshto ili na neki eksterni hard da metnem, a da od caleta pokupim stare ploce i kupim nekolicinu novih, pa sam shodno tome za 52 evra nashao i gramofon, koji iskreno evo dok ovo pishem, popunjava zvukom dnevnu sobu...trenutno ide IF od PF i ceo album dark side of the moon, naravno drugu stranu moram da prebacim u nekom momentu i zbog toga se odlicno osecam. 8) Ko skapira, skapira. Slusam na Microlab solo 6 zasad, ali i HIFI lampash ce pasti nadam se u skorije vreme, 2 x 10 ili cak manje w. :D :ziveli:
Image

MetalFunk

Post by MetalFunk » 22 Apr 2012, 02:21

Sjajno! Imao sam tu ideju svojevremeno, međutim, morao u drugi grad na faks. Pogledaj KP za polovne ploče, ono cene se kreću od 3-15 evra.

U zdravlju te služilo! :ziveli:

luci

Post by luci » 22 Apr 2012, 02:30

joj dje me nadje, imam uskladisteno preko 200 LP-ova, neke slusane jednom neke ni toliko, sad stekam pare da sklopim neki liniju, zvucnici pojacalo i gramofon, samo da radi, a posle cu lako unaprediti... definitivno mi je to opasna fora...

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 22 Apr 2012, 03:53

@nemanja :ziveli:

kwiss

Post by kwiss » 22 Apr 2012, 03:58

luci wrote:joj dje me nadje, imam uskladisteno preko 200 LP-ova, neke slusane jednom neke ni toliko, sad stekam pare da sklopim neki liniju, zvucnici pojacalo i gramofon, samo da radi, a posle cu lako unaprediti... definitivno mi je to opasna fora...
Samo da radi?To samo u početku,kasnije kao sa gitarama i još zaraznije,pred pojačalo,izlazno,zvučne kutije,gramofon,ručka,kablovi.akustika sobe... :lol: :ziveli:

nemirkv

Post by nemirkv » 22 Apr 2012, 04:05

Nemanja mi stade na muku sa ovim gramofonom, meni pre par meseci crklo pojacalo, a u Kraljevu, gde mi je stacionirano niko da ga pogleda nece, svi me teraju iz radnje kad im pomenem gramofon i pojacalo! :)
Moram samo da potvrdim da, iako ce zvucati makimalno hipsterski, ima neceg drukcijeg u slusanju ploca... Mene, eto, radi citav taj ritual vadjenja iz omota, brisanja, polaganja na gramofon... A mozda i jesam hipster?!
Anyway, neko rece kupovinu preko kupujemprodajem... Ja bih radije preporucio par mesta za kupovinu po BGu, ako se ima prilika (kod nekog lika se nakupovah klasike za po 10 dinara po ploci, verovali ili ne), a i preporucio bih i posetu berzi ploca (primarno ona u dalmatinskoj, tu kupih sjajne naslove za po 100 kinti), eventualno ona u Staklencu.. U Gun na berzu ne ici nikako, tamo sam imao losa iskustva sa preskupim plocama i ekspertima kojima je svaka ploca retka...
Valjda ce mi se oprostiti off topic, zanesem se sa plocama i gramofonima... :mrgreen:

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 22 Apr 2012, 08:24

Hillybilly wrote:Ups I did it again...

Od danas se kolekciji trakaskih echo makina pridruzila dva analogna delaya Monacor, jedan stereo, drugi mono!
Izvinjavam se zbog lose slicke... :ziveli:

Image
Imam isti takav stereo i dopada mi se što ima svetlija ponavljanja od Deluxe Memory Mana. Nemoj uključivati gitaru direktno u njega, stavi ispred neku bufferovanu pedalu. Ako idem direktno gitarom u njega, gubitak visokih je velik a ton se nekako "spljošti", postane dvodimenzionalan.

luci

Post by luci » 22 Apr 2012, 13:52

kwiss wrote:
luci wrote:joj dje me nadje, imam uskladisteno preko 200 LP-ova, neke slusane jednom neke ni toliko, sad stekam pare da sklopim neki liniju, zvucnici pojacalo i gramofon, samo da radi, a posle cu lako unaprediti... definitivno mi je to opasna fora...
Samo da radi?To samo u početku,kasnije kao sa gitarama i još zaraznije,pred pojačalo,izlazno,zvučne kutije,gramofon,ručka,kablovi.akustika sobe... :lol: :ziveli:
pa lepo sam rekao "a posle cu lako unaprediti.." :mrgreen: mene inace te stvari lako povuku tako da ce i to biti cirkus, al stvarno za sada gledam da napravim nesto da mogu da slusam...

Post Reply