Elem, Gherson HSG, Shadow neck hambaker splitovan na singl, dweezilov Skrimer sa sličke, plus

Hm, smanjio ga nešto. Ugl, Amplitube 3 AU, British Lead S100 jačalo sa 100w 6L6, sve negde oko 12h osim reverba koji je zrnce iznad 0.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
TO je neosporivo. I nove zenske su udobnije od onih starih, ali kvalitet je ipak stara iskusna MILF-acha, koja uporedo shto dobro moze da odradi radnju, moze i da poprica s tobom (shvatiti ovo na sve moguce nachine).KnightOfDoom wrote:Ne'am pojma, imao sam prilike da se cesto igram sa Warlockom i par puta sam svirao Mockingbird. Obe su mi udobnije od recimo Les Paula, 335 i Telecastera.
To se zove detaljan izveštaj! Hvala drugar. Probaću nešto slično baš da vidim šta će da ispadne, nisam do sada probao prave pedalu da uključim u simulacije pojačala.nebojsak wrote:Fala
Elem, Gherson HSG, Shadow neck hambaker splitovan na singl, dweezilov Skrimer sa sličke, plus
...
Hm, smanjio ga nešto. Ugl, Amplitube 3 AU, British Lead S100 jačalo sa 100w 6L6, sve negde oko 12h osim reverba koji je zrnce iznad 0.
Samo da radi?To samo u početku,kasnije kao sa gitarama i još zaraznije,pred pojačalo,izlazno,zvučne kutije,gramofon,ručka,kablovi.akustika sobe...luci wrote:joj dje me nadje, imam uskladisteno preko 200 LP-ova, neke slusane jednom neke ni toliko, sad stekam pare da sklopim neki liniju, zvucnici pojacalo i gramofon, samo da radi, a posle cu lako unaprediti... definitivno mi je to opasna fora...
Imam isti takav stereo i dopada mi se što ima svetlija ponavljanja od Deluxe Memory Mana. Nemoj uključivati gitaru direktno u njega, stavi ispred neku bufferovanu pedalu. Ako idem direktno gitarom u njega, gubitak visokih je velik a ton se nekako "spljošti", postane dvodimenzionalan.Hillybilly wrote:Ups I did it again...
Od danas se kolekciji trakaskih echo makina pridruzila dva analogna delaya Monacor, jedan stereo, drugi mono!
Izvinjavam se zbog lose slicke...![]()
pa lepo sam rekao "a posle cu lako unaprediti.."kwiss wrote:Samo da radi?To samo u početku,kasnije kao sa gitarama i još zaraznije,pred pojačalo,izlazno,zvučne kutije,gramofon,ručka,kablovi.akustika sobe...luci wrote:joj dje me nadje, imam uskladisteno preko 200 LP-ova, neke slusane jednom neke ni toliko, sad stekam pare da sklopim neki liniju, zvucnici pojacalo i gramofon, samo da radi, a posle cu lako unaprediti... definitivno mi je to opasna fora...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest