Od mene ga je uzeo Ivan sa foruma, stavio ga na klasik vajb, ako se dobro secam... i njemu je odgovarao.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
dweezil wrote:samo za Nemanju![]()
Fender custom shop '62 Jaguar champagne sparkle, matching peg head £2799 overdrazest prajs![]()
Mislim da nije menjao, na Kreju je taj bridge magnet flat pole pieces, valjdaGagi wrote:guv'nor je l' si to menjao bridge magnet i kojim? Ako možeš napiši neki utisakjer posle pedala vraćam se opet modovanju tanbure
Šta se desilo sa finišem na donjoj fotki?
Gagi wrote:guv'nor je l' si to menjao bridge magnet i kojim?
Nisam menjao, to su Cray magneti: neck i middle nazubljeni, bridge ravan.Guitar_thrill wrote:Mislim da nije menjao, na Kreju je taj bridge magnet flat pole pieces, valjda
guv'nor wrote:Naravno, bridge SC se nakači na tone pot (obavezan mod na svakom stratu), ali ja ga kačim zasebno na drugi tone pot, a middle i neck zajedno na prvi, jer mi nikada u životu nije treblo da zatvorim middle magnet.
Funkomat wrote:Tesko da ce singl sa ton kontrolom zameniti hambaker ali ajd...
Uh, *** mu dramu, uplaših se da ti nije slučajno bio Leo Skala na kafi pa si ga ostavio samog u sobi dok zakuvašguv'nor wrote:Jes' nitro, ali ovo što se čini izgorelo je neki jeftini android efekat "drama", otud i ime fotke. Samo što je na prvoj slici malo naglašen, dok je na drugoj preteran.![]()
tommytigh77 wrote:Samo mislim da, ako se kači bridge pickup na drugu ton kontrolu, middle mora da ostane bez iste, tj. može da je pazari samo u pozicijama 2 i 4. Bar tako meni ispadne. Ne znam kako to middle i neck idu zajedno na prvi tone pot?
E super, ozvuceno Fender pojacalo.Gagi wrote:Daj makar neki mali utiščić u vezi Ameriken Saunda kad budeš mogao (kako prima pedale, zuji li, šušti li, pros&cons)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest