prva elktricna!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
ognjen93

Re: prva elktricna!

Post by ognjen93 » 20 Apr 2010, 15:32

nirvana wrote:Pazite ljudi, nije meni problem da odem i da probam, mitros i stringer su mi na 2 min od skole, al fora je u tome sto ja jos ne znam da sviram.Npr odem i kazem prodavcu daj mi tu i tu, on da i sta ja da radim sa njom xD Mogu samo da je tuzno gledam. Zato i trazim sto vise saveta. :D

Oces da dodjem ja ili neko sa foruma ako nemas poverenja u mene da ti pomogne?
Kupuj Pacificu i LAney LV100, i zavrsio si posao za naredne 4 godine minimum, evenualno mozda za 2 - 3 godine promenis magnet neki na pacifici i na konju si
Imaces korektnu gitaru, i sasvim fino pojacalo, kad se ozvuci dovoljno jako za vecuni nasih klubova.
Pa sad kako hoces, treba ti pojacalo, svaki put da se cimas da palis komp kad hoces malo da drndas gitaru, a neces nauciti da sviras vezbajuci jednom nedeljno po 25 minuta. Drugo na kompu je uvek tu nesto da ti ovuce paznju, aj da vim sta ima na forumu, slusam malo muziku, i onda vezbas 15 minuta, i kao odradio sam

nirvana

Post by nirvana » 20 Apr 2010, 17:01

Bio sam danas do skymusica ali u prodzi imaju samo arije retardirane, tako da cu sutra svratiti do mitrosa lili stringera pa cu javiti sta je bilo.

ognjen93

Post by ognjen93 » 20 Apr 2010, 17:12

nirvana wrote:Bio sam danas do skymusica ali u prodzi imaju samo arije retardirane, tako da cu sutra svratiti do mitrosa lili stringera pa cu javiti sta je bilo.
Kakav bre stringer, imaju samo 2 jamahe, a i rade one 2 babe koje su u fazonu gitara ko gitara svaka je ista....

nirvana

Post by nirvana » 20 Apr 2010, 17:26

Ma to mi sve na 2 min taman malo noge protegnem xD

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 20 Apr 2010, 17:29

nirvana wrote:Bio sam danas do skymusica ali u prodzi imaju samo arije retardirane, tako da cu sutra svratiti do mitrosa lili stringera pa cu javiti sta je bilo.
a po cemu su retardirane arie? Posto vidim da kazes da ne znas da sviras...

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 20 Apr 2010, 17:30

Nisu custom :D

nirvana

Post by nirvana » 20 Apr 2010, 17:35

dosta prijatelja mi je reklo da su ocajne,a cak i sam prodavac.

sl0e

Post by sl0e » 20 Apr 2010, 17:54

Cek cek, prodavac ti je za proizvod iz svoje radnje rekao da je retardiran?! :shock:

nirvana

Post by nirvana » 20 Apr 2010, 18:36

Rekao je da je lose, jbg dobar covek izgleda :D

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 20 Apr 2010, 18:39

Pazi koliko kapiram prodavac je rekao da je proizvod očajan,dok je ovaj dodatni epitet kasnije dodat(nije bitno ko je to uradio).
Pa dobro,ako su toliko retardirane gitare,reci ti meni onda koja je razlika između arie i yamahe i recimo nekog ibaneza?Ili ako ne ti onda neka ti tvoji prijatelji kažu,pa ti nama onda prenesi lepo ovde.Zašto ti neko od tvojih prijatelja ne pomogne pri kupovini?
Znaš li da se pri falsifikovanju fender telekastera uglavnom koristi aria?
Mislim stvarno....

MUzzY

Post by MUzzY » 20 Apr 2010, 19:10

ognjen93 wrote: Pa sad kako hoces, treba ti pojacalo, svaki put da se cimas da palis komp kad hoces malo da drndas gitaru, a neces nauciti da sviras vezbajuci jednom nedeljno po 25 minuta. Drugo na kompu je uvek tu nesto da ti ovuce paznju, aj da vim sta ima na forumu, slusam malo muziku, i onda vezbas 15 minuta, i kao odradio sam

:D :D :D :D :D :D
Koja glupost :D
Znaci najvise vezbaju oni koji imaju pojacalo? :D Mi ostali preko kompa se samo zezamo i citamo forum? :D

Sta cu sve procitati...

Onaj washburn za 400e sa EMG 81 85 je ubedljivo najbolji izbor kakvo god da je drvo :D

Ajde vise lock turite. Decko ce kupiti neku gitaru tek kad mu prijatelji kazu sta da kupi a onda ce da kuka narednih godinu dana kako se ipak zezn'o...

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 20 Apr 2010, 19:20

MUzzY wrote:
Ajde vise lock turite. Decko ce kupiti neku gitaru tek kad mu prijatelji kazu sta da kupi a onda ce da kuka narednih godinu dana kako se ipak zezn'o...
:1:

Ave Maria!

ognjen93

Post by ognjen93 » 20 Apr 2010, 19:43

MUzzY wrote:
ognjen93 wrote: Pa sad kako hoces, treba ti pojacalo, svaki put da se cimas da palis komp kad hoces malo da drndas gitaru, a neces nauciti da sviras vezbajuci jednom nedeljno po 25 minuta. Drugo na kompu je uvek tu nesto da ti ovuce paznju, aj da vim sta ima na forumu, slusam malo muziku, i onda vezbas 15 minuta, i kao odradio sam

:D :D :D :D :D :D
Koja glupost :D
Znaci najvise vezbaju oni koji imaju pojacalo? :D Mi ostali preko kompa se samo zezamo i citamo forum? :D

Sta cu sve procitati...

NE sve je individualno
Nemoj pogresno da me shvatis, ali ti imas makar malo discipline, decko je pocetnik a znamo da je u tom periodu disciplina kriticna tacka, naucio si vec sebe da se ne zezas za vreme vezbe.....

Born_Dead

Post by Born_Dead » 20 Apr 2010, 20:14

MUzzY wrote:
ognjen93 wrote: ..

Onaj washburn za 400e sa EMG 81 85 je ubedljivo najbolji izbor kakvo god da je drvo :D
ma drvo kavo da je ,jbg mnooogoo je do jaja gitar,svirao sam je ,odkida koliko je dobra.znam jedan bend ciji gitarista przi ovu lutkicu.
http://www.facebook.com/#!/pages/Decrep ... 693?ref=ts
jeste Death metal,*****,i peavey xxx,meni se to ne svidja,mislim muziku koju svira i peavey xxx (onako),ali odlicno bi moglo bi da se iskoristi za druge stvari,nije joj ovo maksimum.

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 20 Apr 2010, 22:13

dao bi ja svima vama samo jedan jedini model gitare, i to da bude iste boje!
pa da vas vidim ondakar...

Post Reply