Koje magnete na Ibanez RG370?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Koje magnete na Ibanez RG370?
Čestitam, i da ih što skorije testiraš na što boljim pojačalima 

Hvala, čovek!Mrav wrote:Čestitam, i da ih što skorije testiraš na što boljim pojačalima

I ja se nadam da ću ih uskoro čuti na nekoj opasnoj mašini!

Čuje se karakter magneta, iako snimak nije baš najdetaljniji. Bridge me je iznenadio koliko je svetao.
Na sajtu Dimarzija piše da se dobije basovitiji ton kad je šina okrenuta ka vratu. Možeš i to da probaš jednom.
Inače, taj srednji magnet na Ibanezima je toliko suvišan. Ne zvuči loše, nego mnogo je to magneta
.
Na sajtu Dimarzija piše da se dobije basovitiji ton kad je šina okrenuta ka vratu. Možeš i to da probaš jednom.
Inače, taj srednji magnet na Ibanezima je toliko suvišan. Ne zvuči loše, nego mnogo je to magneta

Pa malo sam požurio sa ovim snimcima... ako me ne bude mrzelo, pa snimim nešto konkretnije, okačiću.Mogut wrote:Čuje se karakter magneta, iako snimak nije baš najdetaljniji.

Pa jes, gledao sam ja i te stvari pre nego što sam rešio kako da ga okrenem. Mada mislim da ću pre probati eventualno sa ovim paralelnim vezivanjem, zanima me kako bi radio i u tom slučaju. Doduše, ne znam može li i da se splituje i da bude i tako paralelno vezan istovremeno tj. da li jedna stvar isključuje drugu. Po onome što na sajtu piše, kapiram da može.Mogut wrote:Bridge me je iznenadio koliko je svetao.Na sajtu Dimarzija piše da se dobije basovitiji ton kad je šina okrenuta ka vratu. Možeš i to da probaš jednom.
Misliš?Mogut wrote:Inače, taj srednji magnet na Ibanezima je toliko suvišan. Ne zvuči loše, nego mnogo je to magneta.

Inače, jes da ne koristim baš često taj middle magnet, ali za clean će mi itekako služiti.

Di box ne sluzi da "cisti" signal 
A lineIn na integrisanoj je ...
cujes i sam.
DSonic fino zvuci na lead-u. Nije tanak uopste. Ne bih ga okretao da sam na tvom mestu.
Enivej, bas mi je drago da si hepi i da sad imas novo orudje!

A lineIn na integrisanoj je ...

DSonic fino zvuci na lead-u. Nije tanak uopste. Ne bih ga okretao da sam na tvom mestu.
Enivej, bas mi je drago da si hepi i da sad imas novo orudje!

Eto... onda sam bio loše obavešten.
A što se line in-a tiče... znam, ali nisam bio u mogućnosti da napravim neki kvalitetniji snimak. Kad se bude snimilo nešto na nekoj kvalitetnijoj opremi, biće prilike da se i to počuje.
Ne verujem da ću ga okretati, mada ko zna, možda nekad... kažem, probao bih eventualno tu varijantu da se paralelno veže. Ako već mogu još neku mogućnost njegovu da izvučem, što da ne.
Hvala, uživam stvarno svirajući na novim magnetima!

A što se line in-a tiče... znam, ali nisam bio u mogućnosti da napravim neki kvalitetniji snimak. Kad se bude snimilo nešto na nekoj kvalitetnijoj opremi, biće prilike da se i to počuje.

Ne verujem da ću ga okretati, mada ko zna, možda nekad... kažem, probao bih eventualno tu varijantu da se paralelno veže. Ako već mogu još neku mogućnost njegovu da izvučem, što da ne.

Hvala, uživam stvarno svirajući na novim magnetima!