Lm, kad ih ubudzim ovih dana javljam rezultate, iz prve ruke

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ovo su totalne gluposti. Ispadada su magneti jedino merodavni za kvalitet gitare.Saticoy wrote:Inace, upravo su Goranovi magneti od Squier Bullet-a moga prijatelja napravili gitaru koja zvuci kao moj American Vintage 57 Stratocaster.
I ja. Nijesam ih jos uzeo, pukao sam mu mail da vidim sta ce mi predloziti. Ja bih nesto malo vise overwound dubije praskave visoke koji me nerviraju. Btw originalni pikapi su sasvim korektni, al ako hoces that xtra lil special...Cortex wrote:To care!
Bash jedva chekam da chujem kako to radi i kako ti se dopadaju.
Goranove si uzeo dakle, do jaja! Podrshka.
Ne moraju da budu gluposti, bude situacija kada se stvari poklope (ima dosta primera na Youtubetu) i kada to stoji 100%, hteli mi to ili ne pickupovi jesu srž električne gitare, niko nije rekao da je taj Bullet komforniji za sviranje, da se manje raštimava, da je bolje finiširan i slično, čovek je samo ocenio poređenje u tonu, ja mu verujem da je zaista takvog utiska, ti magneti koje je stavio su verovatno dva puta skuplji od onoga u šta ih je ušrafio...fattwang wrote:Ovo su totalne gluposti. Ispadada su magneti jedino merodavni za kvalitet gitare.Saticoy wrote:Inace, upravo su Goranovi magneti od Squier Bullet-a moga prijatelja napravili gitaru koja zvuci kao moj American Vintage 57 Stratocaster.
Misli šta hoćeš. Dve stvari su sigurne. Ti ne znaš o čemu govoriš niti si u stanju normalno da komuniciraš.fattwang wrote:Ovo su totalne gluposti. Ispadada su magneti jedino merodavni za kvalitet gitare.Saticoy wrote:Inace, upravo su Goranovi magneti od Squier Bullet-a moga prijatelja napravili gitaru koja zvuci kao moj American Vintage 57 Stratocaster.
Upravo tako.eg303 wrote:Ne moraju da budu gluposti, bude situacija kada se stvari poklope (ima dosta primera na Youtubetu) i kada to stoji 100%, hteli mi to ili ne pickupovi jesu srž električne gitare, niko nije rekao da je taj Bullet komforniji za sviranje, da se manje raštimava, da je bolje finiširan i slično, čovek je samo ocenio poređenje u tonu, ja mu verujem da je zaista takvog utiska, ti magneti koje je stavio su verovatno dva puta skuplji od onoga u šta ih je ušrafio...fattwang wrote:Ovo su totalne gluposti. Ispadada su magneti jedino merodavni za kvalitet gitare.Saticoy wrote:Inace, upravo su Goranovi magneti od Squier Bullet-a moga prijatelja napravili gitaru koja zvuci kao moj American Vintage 57 Stratocaster.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest