+ 1 Neki takav Godin sam video, probao, cuo kako svira u rukama nekog ko ume. Ako se uklapa u cifru, nema dileme.dejankuki wrote:Idakle god da si.. skupi snage, otidi u Artist.. probaj i ako ti se svidi kupi. Neces pogresiti...
http://www.godinguitars.com/godinexit22p.htm
to mogu JA da ti preporucim...
400e sta raditi
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: 400e sta raditi
- Haralampije
Drug Haralampije imao preko tridesetak fendera u svom zivotu,svih naroda i narodnostiTrzalica wrote: Druže Halampije, ovo je definitivno komentar čoveka koji u životu nije držao u rukama ORIGINAL Fender gitaru. Strašno. Ovo si sigurno utvrdio slušajući jutjube klipove i čačkajući komentare po raznim sajtovima, forumima sličnih ovome sa tako finim i znanjem potkovanim članovima?!?

Ja sam svakako ubeđen da će nam TRZALIC-a pokazati slike svojih originala, skupa sa zvučnim primerima. Razočarao bih se da uradi suprotno.
-

Kill surf city wrote:Ali mu necu zameriti ako to NE URAD-i.

Pa ja mislim da ima dosta tih slika na kupujem-preprodajem.com? Mozda gresim...nebojsak wrote:Ja sam svakako ubeđen da će nam TRZALIC-a pokazati slike svojih originala, skupa sa zvučnim primerima. Razočarao bih se da uradi suprotno.

Posto su ovo kopij-e FENDER-a, i nemaju AUTENTICAN FENDER ton, probaj da ih nadjes za 400 evra, kontam da ce ti ih neko prodati za te pare buduci da se radi o KOPIJI. Samo gledaj da budu ORGIALNI magneti unutra, nikako tamo neki od nekog Gorana.

Bozha wrote:rukovodstvo, arbitri, operateri, kontrolori... ima li nacina da se regulisu ovi smaraci, prozivaci, samodokazivaci?
U sustini ima, ali ipak, moramo da budemo i realni.. za razliku od Sartijanija i slicnih.. trzalica kolko tolko pazi na recnik i ponasanje... e sad sto tvrdoglavo brani svoj stav... to ne mozemo da mu zamerimo... ipak je to njegov stav.
Tako je, ja bih ga postavio za moda. Ionako je deficit.dejankuki wrote: trzalica kolko tolko pazi na recnik i ponasanje... e sad sto tvrdoglavo brani svoj stav... to ne mozemo da mu zamerimo... ipak je to njegov stav.
-
iksde. plus jeannebojsak wrote:Tako je, ja bih ga postavio za MOD-a. Ionako je deficit.dejankuki wrote: trzalica kolko tolko pazi na recnik i ponasanje... e sad sto tvrdoglavo brani svoj stav... to ne mozemo da mu zamerimo... ipak je to njegov stav.
Hahahaha, The Strokes u google ads-u (sto bih naglasio).
Najs.
Najs.

Upadni u kafanu, odaberi ekipu, prekini im temu sa takvim stavom i recnikom, ponavljaj to tokom veceri. Ako jutro docekas sa svim zubima na mestu, ubedio si me.dejankuki wrote:e sad sto tvrdoglavo brani svoj stav... to ne mozemo da mu zamerimo... ipak je to njegov stav.