DiMarzio kombinacija?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: DiMarzio kombinacija?
ne znam koliko su ti visoki pragovi, ali kad pritiskas zicu na 12tom pragu gledaj da je ne pritiskas jako jer moze da pokaze visi ton nego sto zapravo jeste. Znaci, pritisnes samo da dobijes ton, ne jace.
-
Zice su stavljene pre 10 dana...Primetio sam to, ako jako pritisnem 12. prag pokaze mi C umesto B (posto sam u Drop B stimu)...stimer mi je sa oni tackicama i odstupanja su jedna tackuca od sredine pa malo se malo ``necka`` pa predje na sredinu tako da nisu velika odstupanja
Mislim ma je sad ok...sutra cu postaviti snimak da cujete.

Ako je, što kažu, tu negde, nemoj mnogo da se uzbuđuješ. Zamisli kako bi se inače nervirali vlasnici klasičnig telekastera ili još gore LP Juniora sa wraparround bridge-om. Te gitare se uopšte ne mogu precizno tonirati ali su ipak mega popularne i na njima je ispisana istorija r'n'r-a.
-
Fotoaparat mi crkava pa nikako da snimim video posle kotiranja...pokusavao sam sigurno 10 puta i stalno bi se zapucavao i na kraju konacno kad je proradio onda sam stalno gledao hoce li usred snimanja da pocne opet da zeza pa sam izbrljavio malo dok sam svirao clean. Oko 20 sekunde sam iskljucio reverb da bi se cuo prirodni zvuk magneta, mada vise volim da sviram kad mi je reverb na 5/10. Inace na klinu mi je mnogo lepsi zvuk na PAF-u, topliji je i vise izbasiran tako da Super 3 koristim za distorziju. Svirano je u drop B stimu. Kako vam sad zvuci gitara jel valja ili da dam nekom drugom da to uradi? Ja sam nastimao koliko sam mogao

Ako je pesma dobra orkestar može da bude i raštomovan

Ako te bas zanima ko sta misli (a milsim da bi trebalo da batalis tu radnju), eve ga: jedva sam odslusao od pocetka do kraja koliko mi je zvuk parao usi. Eto. Da nisi napisao sta si metnuo u gitaru, mislio bih da je neko ubo bulleta i ukljucio midl i bridz magnet.SlowHandMan wrote:Fotoaparat mi crkava pa nikako da snimim video posle kotiranja...pokusavao sam sigurno 10 puta i stalno bi se zapucavao i na kraju konacno kad je proradio onda sam stalno gledao hoce li usred snimanja da pocne opet da zeza pa sam izbrljavio malo dok sam svirao clean. Oko 20 sekunde sam iskljucio reverb da bi se cuo prirodni zvuk magneta, mada vise volim da sviram kad mi je reverb na 5/10. Inace na klinu mi je mnogo lepsi zvuk na PAF-u, topliji je i vise izbasiran tako da Super 3 koristim za distorziju. Svirano je u drop B stimu. Kako vam sad zvuci gitara jel valja ili da dam nekom drugom da to uradi? Ja sam nastimao koliko sam mogao![]()
Vidi, nekome se ovo svidja, nekome, ne. Tebi se sigurno svidja i to je jedino sto je bitno.

Jel te ne mrzi da uzmes to nakacis na komp, mislim gitaru,i snimis ga preko nekog softvera koji emulira ampove i kabinete (Guitar Rig npr.). Ovako zvuci - pa kao snimak sa mobilnog telefona, dakle beskorisno.
Odlican je setup bre!
-
Na zalost nemam nikakav softver za snimanje...Snimak sa probe, svirano sve DiMarzio Super 3, ustekan u Framus Dragon Top glavu.