HItno!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Guitar_thrill
MF veteran

Re: HItno!

Post by Guitar_thrill » 22 Apr 2009, 20:00

nemanjavelimirovic wrote:
hot rod tele,za dve gitare koje zajedno vrede max 600e.
Ej pa necemo se vredjamo... :grummel_2: Pa nije bas tako...gledaj cene u SR ne napolju...i tamo mozes amerikanca da nadjes polovnog za 500dolara...
ok, izvini...samo ne znam onda koliko vrede...ja sam kontao meksikanac za 300-350, ajde ariju i za 300, opet to nije ta cena...verujem a ti tu svoju ariju cenis i vise, imam isti problem sa istom markom....ja stvarno ne znam kolike su cene u SR...izvini jos jednom :ziveli:

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 22 Apr 2009, 21:33

No, ako je čovek uopšte i razmišljao da $3000 gitaru zameni za dve... povoljne... gitare, a pritom obilazi pitanje serijskog broja - postoji vrlo ozbiljna mogućnost da ta gitara nije ušla u Srbiju sa računom & plaćenim porezom, ako razumete šta hoću da kažem?

Teško da čovek kod kojeg je ne zna koliko vredi, zar ne?

Jeste nekad bili u Istražnom zatvoru u Padinskoj Skeli? Ja nisam, ne bih ni voleo da odem.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 22 Apr 2009, 21:44

Nije $3000,
http://guitars.musiciansfriend.com/prod ... sku=512138
malo preko dve je (nova). :mrgreen:

A, sad bez zezanja, kako bi kupac kradenog instrumenta mogao da nastrada, u Srbiji?
(Pod pretpostavkom da ne oseca moralno gadjenje nad cinjenicom da svira ukraden instrument)

P.S. Ne insinuiram nista, i ne mogu i ne zelim da tvrdim da je taj Telac maznut!

frkadela
MF veteran

Post by frkadela » 22 Apr 2009, 21:48

Ode da tezgari u Njemačku, tamo sjedi lik za šankom i sluša svirku, prepozna gitaru i prijavi policiji. Našem nesretniku oduzmu instrument, malo ga ispituju i to je to. Tako je bar sa kolima... :mrgreen:

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 22 Apr 2009, 21:48

sinisake wrote:kako bi kupac kradenog instrumenta mogao da nastrada, u Srbiji?
Moja karma je takva da me jure do izlaza iz prodavnice kad im slučajno ostanem dužan deset dinara, i to je sve što ja znam. :mrgreen:

U srpskom jeziku postoji jedan lep pridev, "tugaljiv". Ovo je "tugaljiva" tema - pomalo tužna, jer mi predosećaj govori da negde neki italijanski gitarista plače dok ga karabinjer saosećajno sluša i žvrlja u zapisnik, i pomalo strašna jer rizikujem da ogrešim dušu - postoji mogućnost da možda ipak nije tako.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 22 Apr 2009, 21:50

Imam utisak da nesto neces da podelis sa nama ovako javno, ali ok. :wink:
Lokacija je nasumicna, pretpostavljam. :wink:
(Ma ne verujem da ti stranci placu za opremom, naravno ako nije neka ultramatora custom shop varijanta, to bismo mi plakali i pomisljali na samoubistvo, oni jednostavno kupe drugu gitaru)
Last edited by sinisake on 22 Apr 2009, 22:00, edited 4 times in total.

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 22 Apr 2009, 21:52

Misliš, da li znam nešto više o toj gitari? Ne.

frkadela
MF veteran

Post by frkadela » 22 Apr 2009, 21:53

Rocket Roll wrote:
sinisake wrote:kako bi kupac kradenog instrumenta mogao da nastrada, u Srbiji?
Moja karma je takva da me jure do izlaza iz prodavnice kad im slučajno ostanem dužan deset dinara, i to je sve što ja znam. :mrgreen:

U srpskom jeziku postoji jedan lep pridev, "tugaljiv". Ovo je "tugaljiva" tema - pomalo tužna, jer mi predosećaj govori da negde neki italijanski gitarista plače dok ga karabinjer saosećajno sluša i žvrlja u zapisnik, i pomalo strašna jer rizikujem da ogrešim dušu - postoji mogućnost da možda ipak nije tako.
Mene su u Familiji pratili nekih 30-40 minuta, dok ja nisam popizdio, bacio korpu i otišao. Pa zar ja djelujem kao lopov?! :O.o: :ziveli:

Nikad nisam znao šta da mislim o tome. :? Možda je i bas gitara koju sam ja nedavno dobio "otuđena". Stvarno ne želim da na bilo koji način učestvujem u nečijoj nesreći, ali opet... Kako ja mogu da znam da je to stvarno bilo tako? Još dobijam jako dobar instrument... :(

E možda je ovo onaj lik što je svojevremeno orobio onu njemačku prodavnicu instrumenata, vengo se pritajio u među vremenu i sad odlučio da počne da rasprodaje. U tom slučaju je legitimno kupiti je, moramo da kaznimo Njemce za sve što su nam kroz istoriju radili. :mrgreen:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 22 Apr 2009, 22:04

frkadela wrote:moramo da kaznimo Njemce za sve što su nam kroz istoriju radili.
ja bi to odradjivao preko nemica, ne preko gitara... :mrgreen:

frkadela
MF veteran

Post by frkadela » 22 Apr 2009, 22:05

mislim_stvarno wrote:
frkadela wrote:moramo da kaznimo Njemce za sve što su nam kroz istoriju radili.
ja bi to odradjivao preko nemica, ne preko gitara... :mrgreen:
Vidi, ja ne biram sredstva, ali imaš :ziveli: od mene... :mrgreen:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 22 Apr 2009, 22:14

http://www.thomann.de/gb/fender_vintage ... 2_tele.htm

To je cena nove te gitare... , a ova koju ja ganjam je polovna...Eto cisto da nije to nejasno...U Mitrosu je bila slicna cena...

Jos javljam sta se zbiva...sutra nove informacije! Dakle na ovom je sada - ili ce covek koji mu je ponudio custom shop strata otici kuci da svira zuti telac ili ja...Neko ce ga svirati, that's for sure :lol:
:ziveli:

istiqrac

Post by istiqrac » 23 Apr 2009, 04:00

Da se oglasim posto sam ja danas sa doticnim gospodinom obavio jedan dil... Covek mi se ne cini kao preprodavac jer u stanu ima opreme bar 4x vise nego na onim oglasima. Lepo smo se ispricali, razmenili iskustva... :ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 23 Apr 2009, 04:09

Ma da, sve je u principu ok...tako se ispostavilo, ali zbog okolnosti su se sumlje pobudile, shto jeste ocekivano, jer opet, napominjem, nasha zemlja nas je ucinila nepoverljivima...jbg, sta ces...Nista meni ostaje samo da se nadam da ce mi se covek sutra javiti sa pozitivnim vestima, tj. da se odlucio za nash deal, jer 52jku zelim otkako sam poceo da sviram... Em je fender em je telecaster, em je hot roded...UH... :mrgreen:

Istiqrac thanx!

:ziveli:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 23 Apr 2009, 14:31

Ima li sta novo?

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 23 Apr 2009, 14:33

Jos nishta... :(