Da, ali ni on nije odmah krenuo na stratove. Svi su oni počeli sa jeftinim distovima.Guitar_thrill wrote:secam se kad je Dinkic rekao da nece krasti opremu,a malo malo pa strat za 250e! Eeeeeej
Vaš najbolje utrošen novac na gitare i opremu
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Vaš najbolje utrošen novac na gitare i opremu
evo sad im od rusa leglo na budzhet 200 miljuna.. verujem da ce dince da baci oko na nekog Custom Shopa i neku solidnu lampu(neki 2203, jtm, nesto tako)Guitar_thrill wrote:nebojsak wrote:To kažu i Boris Tadić i Mlađan Dinkić. Daj neki čvrst dokaz. Svako je sumnjiv dok se ne dokaže da je nesumnjiv.secam se kad je Dinkic rekao da nece krasti opremu,a malo malo pa strat za 250e! Eeeeeej
Moram priznati da sam i ja imao mračnih trenutaka kao klinac
ali sam pao već na prvom stepeniku. Naime, uhvatili su me dok sam pokušavao da ukradem Level pot sa Metal Chargera u radnji, i osudili na 6 meseci (uslovno 2 godine) vežbanja šredinga na scallopovanom vratu sedmožičanog Ibaneza sa tri rupe za tri ruke na telu. Posle toga mi ništa slično nije palo na pamet.

- Guitar_thrill
- MF veteran
Da nije to bila '89?...ona godina kada je Ibanez izdao i gitaru sa rupom za stopalo....nebojsak wrote:Moram priznati da sam i ja imao mračnih trenutaka kao klinacali sam pao već na prvom stepeniku. Naime, uhvatili su me dok sam pokušavao da ukradem Level pot sa Metal Chargera u radnji, i osudili na 6 meseci (uslovno 2 godine) vežbanja šredinga na scallopovanom vratu sedmožičanog Ibaneza sa tri rupe za tri ruke na telu. Posle toga mi ništa slično nije palo na pamet.

Ха, ха, ха... Шта ли су онда накрали тек неки појединци, очигледно је да су их (а нажалост и неке од нас да их трпимо) осудили на доживотно шредовање...nebojsak wrote:Moram priznati da sam i ja imao mračnih trenutaka kao klinacali sam pao već na prvom stepeniku. Naime, uhvatili su me dok sam pokušavao da ukradem Level pot sa Metal Chargera u radnji, i osudili na 6 meseci (uslovno 2 godine) vežbanja šredinga na scallopovanom vratu sedmožičanog Ibaneza sa tri rupe za tri ruke na telu. Posle toga mi ništa slično nije palo na pamet.
Zalim sto sam ista podelio sa vama.
Moguće da sam se ja malo zbunio, ali stekao sam utisak da se "Vaš najbolje utrošen novac" pretežno čita i tumači kao "Najniža količina novca koju ste ikada potrišili"? 

- MICKEY
- Location: ...to ti je tamo, jedno selo kod G.Milanovca, zove se Cacak
melodija menges klasicna gitara ya 100 din.(pre vise godina)
I ko je sad najbolji?

I ko je sad najbolji?

Pa tako je nekako ispaloguv'nor wrote:Moguće da sam se ja malo zbunio, ali stekao sam utisak da se "Vaš najbolje utrošen novac" pretežno čita i tumači kao "Najniža količina novca koju ste ikada potrišili"?

Pa da, kada sam pokrenuo temu mislio sam upravo na lično zadovoljstvo, a pri tom ostvareno što manjim ulaganjem.Stanko wrote:Pa tako je nekako ispaloguv'nor wrote:Moguće da sam se ja malo zbunio, ali stekao sam utisak da se "Vaš najbolje utrošen novac" pretežno čita i tumači kao "Najniža količina novca koju ste ikada potrišili"?mada mislim da treba da bude najbolji odnos cena-kvalitet (odnosno licno zadovoljstvo)