Jok. Verovao ili ne, uopšte se ne ložim na kola niti na prevozna sredstva. Služe mi za prevoz iz tačke A u tačku B, ne razumem se ni u hardver, znam samo da vozim. I služe mi samo kao nužda, kad treba baciti klince u školu, otići negde dalje, u hipermarket, prevesti opremu. Za sve ostalo preferiram noge.
Nego, reci ti meni, je l Ferrari stvarno 5x bolji od Toyote Avensis? Može da ide 5x brže, 5x je udobniji, 5x manje košta održavanje, troši 5x manje goriva, ima 5x više opreme, kvari se 5x manje?
Obavezno štivo za sve mrzitelje Gibsona (stavovi Ed Romana)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Obavezno štivo za sve mrzitelje Gibsona (stavovi Ed Romana)
Čekaj Nebojša, ti nisi čuo da Dersu najbolje zna? Sve? Informiši se čoveče, nemoj da se brukaš 

Ama, ljudi, dokle? Ma nek daje pare ko hoće za šta hoće i koliko puta hoće. I ovo društvo je postalo dovoljno bogato, bolje reći njegov vrlo mali deo, i definitivno oni imaju pravo da te novce troše na šta hoće. Ko je dužan da ih ubeđuje u suprotno? Onaj ko nema dovoljno kinte, taj će pre da gleda (tj. sluša) kako gitara zvuči, a ne da li je zbog nje pobijeno krdo slonova i opustošena prašuma južne Amerike... Žao mi je što neka od muzičkih prodavnica ne organizuje zabavu tipa: probajte instrument zatvorenih očiju (u mraku). Kladim se da bi bilo blamova samo tako, kada bi se upalilo svetlo. E ovi ljudi što trube u tom smislu, pokušavaju da upale svetlo...
Kristijan wrote:Čekaj Nebojša, ti nisi čuo da Dersu najbolje zna? Sve? Informiši se čoveče, nemoj da se brukaš