Zemlja Telecaster-a
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Zemlja Telecaster-a
Sad sam u postanskom sanducetu nasao i malo iznenadjenje - koverat sa novim probnim uzorcima trzalica, Jazz III i Jazz III XL, pa cu taman podeliti zainteresovanima na samitu. 

Neću filozofirati oko snimanja, uštekam i to je to.Funkomat wrote:Ne bih se ja previse cimao oko snimanja. Naravno, super je kasnije videti i poslusati ali ne bih da se svede na snimanje, kao prosli put. Vise svirke i alkohola.
Mogu doneti domaću lozu

Ljudi hoće li doći neki basista ali za sigurno? Mom basisti koji je planirao da dođe iskrsao je neki put tako da neće moći...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Sviracu ja bass ako niko ne dodje a docice samnom i drugar isto gitarosh, pa mozemo se menjati.Baba Slim wrote:Ljudi hoće li doći neki basista ali za sigurno? Mom basisti koji je planirao da dođe iskrsao je neki put tako da neće moći...

Ok, hoćeš i poneti bas?nemanjavelimirovic wrote:Sviracu ja bass ako niko ne dodje a docice samnom i drugar isto gitarosh, pa mozemo se menjati.Baba Slim wrote:Ljudi hoće li doći neki basista ali za sigurno? Mom basisti koji je planirao da dođe iskrsao je neki put tako da neće moći...
Babo, mooolim te ponesi i Morley wah!
Nemanja molim te ponesi i bass ako budes mogao i ne bude te mrzelo pa cemo se menjati, ako ne dodje ni jedan basista, sto bi bilo bas steta.
Komil, Morley je upravo odnet novom vlasniku, njrgovo mesto je zauzeo Carl Martin Two Wah, koji verujem da nece razocarati.
Komil, Morley je upravo odnet novom vlasniku, njrgovo mesto je zauzeo Carl Martin Two Wah, koji verujem da nece razocarati.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Okej!

Babo, pa ti nisi normalan. To se ne prodaje.
Imam ja neki bas, Nemanja ako ti se nešto iskomplikuje sa basom pošalji mi poruku.
Imam ja neki bas, Nemanja ako ti se nešto iskomplikuje sa basom pošalji mi poruku.
Prodaje se brate, još kako.
Kao što rekoh - neeeeemaaaaa kaaajaaaanjaaaaa.
Šalu na stranu... Kod mene je već nekih 7-8 godina sigurno, ni ne sećam se kada sam ga kupio. Elem, služio je dobro, nema greške, ali jednostavno sam hteo promenu, s tim što mislim da je wah koji sam uzeo i više nego dobra zamena. No, videćemo kako će se pokazati u svirci. Već sutra.
A i imaćete prilike da ga probate na samitu.
Elem, jedan od razloga što do sada nisam prodao Morley-a je uvek bilo razmišljanje da mi je žao jer ga nikad verovatno više neću naći, retka je sprava, itd.. ALI, kad jednog dana dođe paypal+eBay i kod nas, onda će isto tako biti i ova sprava dostupna, jer je manje-više uvek ima u ponudi, samo je pitanje za koje novce. A do tada (ako ikad i poželim uopšte ponovo da ga kupim), koristiću nešto drugo, i to je to.

Šalu na stranu... Kod mene je već nekih 7-8 godina sigurno, ni ne sećam se kada sam ga kupio. Elem, služio je dobro, nema greške, ali jednostavno sam hteo promenu, s tim što mislim da je wah koji sam uzeo i više nego dobra zamena. No, videćemo kako će se pokazati u svirci. Već sutra.

Elem, jedan od razloga što do sada nisam prodao Morley-a je uvek bilo razmišljanje da mi je žao jer ga nikad verovatno više neću naći, retka je sprava, itd.. ALI, kad jednog dana dođe paypal+eBay i kod nas, onda će isto tako biti i ova sprava dostupna, jer je manje-više uvek ima u ponudi, samo je pitanje za koje novce. A do tada (ako ikad i poželim uopšte ponovo da ga kupim), koristiću nešto drugo, i to je to.
Evo chika Cortex da potvrdi dolazak, jedino ako baaash neshto iskrsne nece me biti
Ajdete bre ljudi iz BG, javite se da idemo zajedno svi, ako mozhemo kolima DO JAJA ako ne, zasednemo u voz i boli nas teletuks.

Ajdete bre ljudi iz BG, javite se da idemo zajedno svi, ako mozhemo kolima DO JAJA ako ne, zasednemo u voz i boli nas teletuks.
Aj ja cu videti, mozda u svojstvu basiste da se iscimam iz bga, ali cu tek sutra znati sigurno dal mogu da idem.
Kewl! Lemme know. Sloe i ja dolazimo zajedno, ko se josh prikljuchi, dobrodoshao je of course. 

Ako budete dolazili kolima preko autoputa, studio je baš u toj ulici kojom ulazite u NS. Ako budete išli starim putem ili vozom, možemo se naći negde oko železničke, jer živim na bukvalno 3 minuta od železničke i autobuske stanice.
Cortex wrote:Kewl! Lemme know. Sloe i ja dolazimo zajedno, ko se josh prikljuchi, dobrodoshao je of course.

Ja znam gde je autobuska, jel moze neko objasnjenje gde je zeleznicka u odnosu na njuBaba Slim wrote:Ako budete dolazili kolima preko autoputa, studio je baš u toj ulici kojom ulazite u NS. Ako budete išli starim putem ili vozom, možemo se naći negde oko železničke, jer živim na bukvalno 3 minuta od železničke i autobuske stanice.

- Rocket Roll
Pa odmah ispred. Kako izađeš sa železničke, uđeš na autobusku.