Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Oprema Koju Imate
Meni ovo izgledaju kao jako lepo nastelovani instrumenti, nevezano od brenda.Dejaah wrote:
Sramota me da napisem koliko sam je platio

ej pa imam ja tih na bacanje jesu li skupe
au matori... ne vazi se... ajde sve iz pocetkaDejaah wrote:

i ovaj LP sam po sebi bi bio dovoljan zaDejaah wrote:

Jutros se išlo na vojni otpad u nabavku,tranzistori ruski german. 1t308b,1t313b... malo dioda i kapice za potove

-
Jes, stosta se moze ubosti po vojnim otpadima. Pretezno russkii junk.
Do jaja.
LOL, ladnos i ubo na otpadu trandzhe koje Joe Bonamassa koristi u svom faz fejsu
))

Ja sam lenština,toga je bilo da ne preteram ne na komad nego na kilograme kaže mi vlasnik otpada.kad mi je pokazao sanduk gde su bile lampe (OKO 500 LAMPI) to je bio kraj...Cortex wrote:LOL, ladnos i ubo na otpadu trandzhe koje Joe Bonamassa koristi u svom faz fejsu))

Sad vidim da si iz GM. Jel to Vladin otpad?
Vlade i Rajko,išli da uzmemo guzzi falkon(600KM PREŠAO) I uzeli,meni su oni komšijetheTrooper wrote:Sad vidim da si iz GM. Jel to Vladin otpad?

Znam ih, moj cale je radio sa njima, mnogo fini momci
- nikolic025
Stigao Fender

A i lampe...Ovo je slika sa neta,ali su takve,i ecc83 neke ruske,porucio sam sve od lika iz Bugarske,izasao me kvartet 6P14P i tri ecc83 40.5E i 200din coveku iz Zajecara koji je upario i poslao mi to i za postarinu oko 500 dindzi,posto je to nasa POSTA sa svojim POST EXpressom ukakanim...

U svakom slucaju jeftinije neko 4 ecc83 sto bih kod nas pazario...Jos nisam ubacio...Mrzi me,a verovatno cu odneti kod nekog strucnog,da odmah podesi bias i da pregleda pojacalo,koliko ja vidim,ni jedan kondenzator nije naduvan i nista nije sumnjivo,ali opet...Malo me je bunilo sto se desi da samo pocne tiho da krcka,sto se cuje kad se ne svira,ali mi je majstor rekao da su 100% lampe,jer iznutra izgleda kao apoteka,a lampe su tri Fender i jedna Sovtek,tako da je verovatno jedna riknula,pa je samo zamenjena,tako da verovatno jos neka otkazuje...No,zato sam uzeo nove,pa cemo da resimo i taj problem...