Cuti bre. Aj cuti.Hotstepper wrote:a bio je tako sjajan i svetlucav... ko bi mu odoleo...Dersu Uzala wrote: E da imam vremeplov i odem do Phillipsa a i Sony-ja i iskoristim Men In Black 'zap', da zaborave ikad na ovu CD glupost. Neopevana prevara. Neopevana.![]()
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala

Re: Oprema Koju Imate
Apsurd digitalizacije:Dersu Uzala wrote: E da imam vremeplov i odem do Phillipsa a i Sony-ja i iskoristim Men In Black 'zap', da zaborave ikad na ovu CD glupost. Neopevana prevara. Neopevana.
CD + grebovanje + presnimavanje + internet + torenti = obilje = prestao sam da slusam muziku
Ja digitalizaciju i dostupnost debelo pozdravljam.  

*ebeš to sranje kada mesecima tragaš za nekom kasetom, ili cd-om, da bi našao album koji tražiš, AKO ga uopšte i iskopaš. Ništa manje ne volim muziku sada nego što sam je voleo onda. Sada možda samo malo manje imam vremena da je slušam u toj meri kao ranije, ali nikako manje volje, ili ljubavi.
Znam da se taj apsurd događa, ali budimo realni, ko je usled izobilja prestao da sluša muziku, sam je kriv.

*ebeš to sranje kada mesecima tragaš za nekom kasetom, ili cd-om, da bi našao album koji tražiš, AKO ga uopšte i iskopaš. Ništa manje ne volim muziku sada nego što sam je voleo onda. Sada možda samo malo manje imam vremena da je slušam u toj meri kao ranije, ali nikako manje volje, ili ljubavi.
Znam da se taj apsurd događa, ali budimo realni, ko je usled izobilja prestao da sluša muziku, sam je kriv.
					Last edited by Baba Slim on 22 Sep 2012, 16:04, edited 1 time in total.

- Hotstepper

...a najzanimljivije mi je kako čovek koji je pre koju nedelju ušao u raspravu sa nama kako treba da "batalimo dinosauruse" i kako su svi ti kojima se divimo zastareli i treba da slušamo ove moderne a tiho pati za tehnologijom sa početka 20. veka...Dersu Uzala wrote:Cuti bre. Aj cuti.Hotstepper wrote:a bio je tako sjajan i svetlucav... ko bi mu odoleo...Dersu Uzala wrote: E da imam vremeplov i odem do Phillipsa a i Sony-ja i iskoristim Men In Black 'zap', da zaborave ikad na ovu CD glupost. Neopevana prevara. Neopevana.![]()
![]()
- Dersu Uzala

Bolja je tehnologija vinil od CD-a. U tome je poenta.
Kvalitetniji su rezultati.
U audio svetu nema ama bas nikakvih pomaka vec 40-tak godina, sem tog nekog vizualnog i funkcionalnog (veci display, daljinac i to). Al da ne otvaramo stare rane.

Kvalitetniji su rezultati.
U audio svetu nema ama bas nikakvih pomaka vec 40-tak godina, sem tog nekog vizualnog i funkcionalnog (veci display, daljinac i to). Al da ne otvaramo stare rane.
- Hotstepper

Slažem se  

...gledam pre koji dan onu Američku seriju "3rd rock from the Sun" i Dick Solomon uzme CD u ruke i kaže "Šta je ovo? Kad će više primitivni ljudi na ovoj planeti otkriti superijorni zvuk vinila...?"

...gledam pre koji dan onu Američku seriju "3rd rock from the Sun" i Dick Solomon uzme CD u ruke i kaže "Šta je ovo? Kad će više primitivni ljudi na ovoj planeti otkriti superijorni zvuk vinila...?"
- Dersu Uzala

Dick je kralj a to je jedna od jacih americkih serija u povijesti. Doduse, valja je gledati redom, od pilota preko prve epizode pa dalje.

Waaaaaaazzzzzuuuuuuuup?! 

Sad još samo da napravim stereo kabel  odgovarajuće dužine za footswitch, and that's all folks.  

Spoiler: 
Опаааааа  

ај' нек те служи још сто година, заслужио си

ај' нек те служи још сто година, заслужио си
- Hotstepper

Aj slikaj i taj switch da se vidi, ja sam se oduševio!
Hvala vam puno ljudi  

Slikaću ceo setup kad uradim kabel, večeras...

Slikaću ceo setup kad uradim kabel, večeras...
имам осећај да за тебе вечерас нема спавања  

Baba, cestitam!!
Javi nam utiske

Javi nam utiske
nema mu spavanja neko duze vreme, gomila opcija je samo jedan od nacina da odlepis