Impozantna kolekcija.Cortex wrote:
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- rockozaurus
Re: Oprema Koju Imate
Sjajna stvar! Mene je odusevilo koliko bolje zvuci od npr bossa gt-10, gde su efekti visebrojniji, ali zvuk sirovi je dosta losiji od Voxa. Da li je do lampe ili ostatka hardvera ili oba, nije ni bitno u svakom slucaju radi odlicno!Margos wrote:Oldican.Imao sam ga i ja,doduse na kratko posto sam resio da predjem na pedale.Probaj ga direktno u razglas,ima pozadi prekidac pa mozes da biras,odlicno se cuje
Naravno, zato sam ga najpre i uzeo, lakoca transporta, dobar zvuk, 99 banki zvukova, dosta efekata, taman da mi zavrsi posao i to odlicno!
Sve u svemu odlicna naprava!
Uzdravlje!!
Cortex, svaka cast za kolekciju, moraces jos jednu sobu da zauzimas kako si krenuo... 
U zdravlje da sluzi sve!
U zdravlje da sluzi sve!
Haos, super si sve to skupio i napravio Cortex, odlična oprema.
Zanima me kako će izgledati kada prestanem da sviram sa bendom i napustimo prostoriju za vežbanje, kada budem morao svu opremu da prebacim kući... hahaha. Žena će me ubiti..
Zanima me kako će izgledati kada prestanem da sviram sa bendom i napustimo prostoriju za vežbanje, kada budem morao svu opremu da prebacim kući... hahaha. Žena će me ubiti..
Cortex aj posalji mi neku pedalicu kao poklon za Novu 
postadoh ponosni vlasnik crnog baja telecastera, fender excelsior ampa i line6 pod x3-a koje sam dobio u zameni. KP rulez.
Čestitke!

- BaalBehrit
Napravi poseban ormar... Ja sam stolaru dao mere, ovih dana treba da stigne pa postujem slike.+Hopkins+ wrote:Zanima me kako će izgledati kada prestanem da sviram sa bendom i napustimo prostoriju za vežbanje, kada budem morao svu opremu da prebacim kući... hahaha. Žena će me ubiti..
- rockozaurus
uh kad bi bio kao ovaj srednji!
iskren da budem nisam ga uzeo zbog dizajna nego zbog tona. ima samo volume, i 13w pa prilichno brzo i lako ulazi u overdrive i 15" speaker, tako da meni apsolutno odgovara za snimanje i slichno
iskren da budem nisam ga uzeo zbog dizajna nego zbog tona. ima samo volume, i 13w pa prilichno brzo i lako ulazi u overdrive i 15" speaker, tako da meni apsolutno odgovara za snimanje i slichno
Margos wrote:Cortex aj posalji mi neku pedalicu kao poklon za Novu
Chestitke Heatman, ti kad kupujesh ti mu bash ebesh kevu
) samo napred, i istraj u ljubavi prema telekasterima najbolji su.