JOLANA 4 LIFE!!!!Boogie Woogie wrote:dao bi ja svima vama samo jedan jedini model gitare, i to da bude iste boje!
pa da vas vidim ondakar...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
JOLANA 4 LIFE!!!!Boogie Woogie wrote:dao bi ja svima vama samo jedan jedini model gitare, i to da bude iste boje!
Boogie Woogie wrote:Ko kad dođeš u bioskop, a ono prazna sala, pa ti sedneš na jedno mesto i onda počneš "ček da vidim da nije tamo udobnije.."
Boogie Woogie wrote:čekaj..kakve veze sad ima konj sa tim..?
Znas, znas.Stanko wrote: Samo ne znam gde ce sa pojacalom![]()
Ti k'o ovi iz Severne KorejeBoogie Woogie wrote:dao bi ja svima vama samo jedan jedini model gitare, i to da bude iste boje!
Ove gitare su atraktivne scenski zbog njihovog oblika ali im je to i najveća mana po mom mishljenju jer su dosta nezgodne za sviranje iz sedetjeg polozaja sto vetjina nas najcheshtje i radi...tako da uz ovu gitaru možeš odmah da kupiš i jedan kosmodisk jer će leđa da ti stradajuBorn_Dead wrote:posto se pominje 400evra,a hoces khul gitaru ,ova gitara je tako mocna,a josh bolje zvuci,ono sto tebi treba.... mislim i da kofer ide uz nju. bas je do jaja.
http://www.artistsystems.net/mex/artika ... 7&art=4314#
jeste da je na pojacalu bolji feeling ako imas pedale,footswitch,i sl,ali poste dotichne sigurno neces imati prvih 6 meseci,onda komp je bolji jer imas zilijon pedala,kojim moras naravno misem da bodes,alii boze moj,svi smo tako svirali.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest