400e sta raditi
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: 400e sta raditi
Reko ja to čika Dekikukiju, on se i dalje drži one stare i neefikasne, bez otvorenih psovaka™ und vređanja, ma koliko sadržaj bio retardiran i stavljen u kontinuirani loop.
16 - 61, proveri prvo gitare po prodavnicama, tipa fender blacktop seriju, classic, i naravno standard - najvise zbog garancije; Ako ne nadjes nista zanimljivo, bar se fokusiraj na model s profilom vrata koji ti odgovara pa se onda bacis na oglase... Ja licno bih jurio classic 50/60/70 seriju, to je najvishe fender glassy/classy ton - znaci Gilmour, Knopfler do Mayera, Bramhalla 2gog... Imao sam jednog burgundy mist classic 60 strata, predivna gitara... da nisam jurio amp verovatno bih ga zadrzao, a dao sam ga za 350e, I nisu mu bile potrebne vece modifikacije - bone nut i fin set zica i to je to; Iako cenim rad samograditelja s foruma i shire, smatram da ti je zadnja opcija - preprodajna vrednost je nikakva, u slucaju da se predomislis, a i podrazumeva se da si iskusan muzicar s preciznom idejom sta zeli od instrumenta;
Šta bi ti, da vredjam ove tvoje članove zato što više vole kopije od originala? Bože me sačuvaj.dejankuki wrote:.. trzalica kolko tolko pazi na recnik i ponasanje... e sad sto tvrdoglavo brani svoj stav... to ne mozemo da mu zamerimo... ipak je to njegov stav.
Ja pokušavam samo da usmerim ove tvoje članove u pravom smeru, da cene ORIGINAL BRE!

A šta je Original® proizvod, ili još bolje Original® Zvuk® prema tvom SKROMNOM mišljenju?Trzalica wrote: da cene ORIGINAL BRE!
![]()
ja sam chuo sinoc u kavani (de inace cesto obitavam), da ima jedan lik, iz sela pored mog, koji na skvajeru, koji je platio na popustu 8 iljade, svira srv-a, onako bash
i kaze ribice se loze
Al ja mislim da laže.. nemože to.

i kaze ribice se loze

Al ja mislim da laže.. nemože to.
pa jedino shto ne mozhe to je da se ribice na srv-a lozhe, a shto se skvajera tiche, mozhe on sve, samo neudobnije. a vish' trzalici se josh nije zadebljala kozha na jagodicama ispod noktiju pa jbg, samo custom shopa mazi 

16 - 61 wrote:http://www.mitrosmusic.com/proizvod/121 ... -MET-3TSB-**/
A evo pritom nadjoh i ovaj kazu da ga imaju u Mitrosu pa ako stignem za vikend da odem da ga probam, zanimljivo deluje
Sta bi ?

Nikako da stignem da odem, zvao sam i artist za onu godin imaju, ali jebe me posao, po ceo dan sam zauzet, valjda cu danas da ugrabim neki sat dva pa prenosim utiske.
OK... ajmo primirje. sa trzalicom... ili ignore..
obecao je da nece vise... zato relax..
obecao je da nece vise... zato relax..
Iskoristi te tezge gdje sviras narodnjake,pa malo bacis pogled lijevo-desno,gore-dolje,pa kad vidis "dobrodrzecu" priliku ,koja bas i ne mora da bude toliko zgodna,samo ovo "dobrodrzeca" (JBG..nova je gitara u pitanju) ti se malo potrudi oko nje,i ako se pokazes dobro na drugim "poljima" ti se onda malo snevoljis,pocnes zaliti kako ti gitara bas i ne radi kako treba i da bi sigurno bio jos bolji na tim "poljima" kada bi recimo DOBIO NA POKLON neku skromnu gitaricu od 1000-1200 euricaaaaa.............recimo.........e...........i onda se obavezno zaplaces.....
P.S.Vjeruj mi...SRECNO
P.S.Vjeruj mi...SRECNO
Znači, biješ na masu a?zajmovic wrote:Iskoristi te tezge gdje sviras narodnjake,pa malo bacis pogled lijevo-desno,gore-dolje,pa kad vidis "dobrodrzecu" priliku ,koja bas i ne mora da bude toliko zgodna,samo ovo "dobrodrzeca" (JBG..nova je gitara u pitanju) ti se malo potrudi oko nje,i ako se pokazes dobro na drugim "poljima" ti se onda malo snevoljis,pocnes zaliti kako ti gitara bas i ne radi kako treba i da bi sigurno bio jos bolji na tim "poljima" kada bi recimo DOBIO NA POKLON neku skromnu gitaricu od 1000-1200 euricaaaaa.............recimo.........e...........i onda se obavezno zaplaces.....
P.S.Vjeruj mi...SRECNO

Uveli ste opciju?dejankuki wrote:ili ignore..
a b'e.. ako ti neki post ne odgovara napravi se da ga ne vidis.. i eto... paTrola snajdi se..