Izvini sto si cekao... ubise me obaveze!sirac-šunka wrote:Hvala za kalemče, stiglo je!
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Hillybilly
Re: Oprema Koju Imate
- Dersu Uzala
Cujem malopre, nista pre pocetka Avgusta. Fil se vrno, ali je smoren posle turneje, uzo je odmor par nedelja (cenim zasluzeno) a ovi njegovi se i dalje ususkavaju na novoj lokaciji. Bedak je jer im je otisao sjajan piece (a koji nije) a opni nikako da naprave tu neku recenziju. Pa sad, ako popljuju, popljuju. Ja sam mislio da gitara nije ni bila zavrsena do pre nedelju dve, a u stvari cami tamo u koferu vise od dva meseca, deliverovana je desetak dana pre nego je ovaj otisao na turneju (kako Tanjug netom saznaje).guv'nor wrote:
Nego, kada će Phil nešto da snimi?
- Dersu Uzala
'el postoji neki dokazni materijal? Inkriminirajuci.Hillybilly wrote:+Hopkins+ wrote:Ovaj avlijaner je najbolji gitarista kojeg poznajem, just wanted to say that.
Dersu daj sredi mu te endorsove neke...
Elem, svako od vas (nas) moze da kontaktira Lea. Firma ima ona dva sajta koje vec znadete, i ako kliknete na email i date mu pis of jor majnd, Am shur hi'l let mi nou. Bi najs.
@Avlijaner
Pricao sam sa Leom o tvom slucaju (apsolvirali smo da je budzet mrka kapa), rekao je 'Nek mi se javi". Pa da ti prenesem.
Uzgred, doticni cita i pise tecno 'naski'. Samo napomena.
Naski tribunal
-
Usred Zala
Danke! Nema veze, mnogo je lakše čekati kada imamo bar neki datum.Dersu Uzala wrote: Cujem malopre, nista pre pocetka Avgusta.
Ima nešto ovde... nije to baš svirka koja će ti se dopasti, ali ja volim tako...Dersu Uzala wrote: 'el postoji neki dokazni materijal? Inkriminirajuci.![]()
viewtopic.php?f=39&t=15858
Ima i ovde... to nije baš svirka koju mnogo volim, ali mi zabavno...
viewtopic.php?f=39&t=21025
Biće uskoro još dva neka snimanja koja se privode kraju i krajem sledećeg meseca nešto di sviram bas...
Ebiga kakvo je ovde st(r)anje nije ni tako loše, al sam daleko ja od munjevitih haj gejn gitarista...
Otud me i loži LP sa samo P90 na bridgeu (jedino što bi takva gitara morala da radi potpuno savršeno, ono, bajt, dinamika, sustejn, karakter... sve...)
Probaću mailom da cimnem Lea, ko zna, možda se sklope kockice... Posebno ako mu duže vremena treba za gitaru, pa na nekakve delove da platim...
Joj majko šta napisa
Videćemo... Thanx 4 info!
Jep, te su, i bord i Pecin amp i manji box... Guild Starfire VI '64...Usred Zala wrote: Ako su to gitare koje su svirane na koncertima sa Milutinom onda obe zvuče sjajno, posebno Guild. Koliko se sećam godište je 1968. U svakom slučaju čestitke.
Vratio mi Tasman gitaru
Bone nut, potovi i matiran vrat
Mnooooooogo sam hepiiii!
https://soundcloud.com/drasko-popovic/vintage-v100-p90-drive-test-1
(na soundcloudu je iz nekog razloga zvuk mnogo tuplji... prva polovina je na bridge magnetu druga na necku uz zezanje sa volume i tone potom)

https://soundcloud.com/drasko-popovic/vintage-v100-p90-drive-test-1
(na soundcloudu je iz nekog razloga zvuk mnogo tuplji... prva polovina je na bridge magnetu druga na necku uz zezanje sa volume i tone potom)
Enivej, snimak je qrac. Deder snimi to ponovo, zvuci kao da slusam snimak sa kasete gde je ukljucen "Dolby Surround" na pojacalu, ili okaci negde drugde.
-
Kill surf city
Dobio ovo cudo od ortaka. Civije su proslost, nedostaje bridge, jos je neko u jna presao katran crnom barvom. :mjetla:

Planiram sredjivanje, jedino se jos razmisljam da li je moguce izvesti neku konverziju u bariton/6 string bejs.

Planiram sredjivanje, jedino se jos razmisljam da li je moguce izvesti neku konverziju u bariton/6 string bejs.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
hipsteri bre
ceo bend i grupi devojke nosaju njegovu opremu....
ne odustajes od dva pojacala?
ne odustajes od dva pojacala?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
majtimika wrote:hipsteri bre